Ik ben er heel erg trots op dat ik hier na mijn stage kon blijven! Ze hebben veel vertrouwen in mij en ik werk hard om dat vertrouwen uit te betalen!

Jon van de Moosdijk

Grafisch Vormgever at BAS

Ik ben er heel erg trots op dat ik hier na mijn stage kon blijven! Ze hebben veel vertrouwen in mij en ik werk hard om dat vertrouwen uit te betalen!

Jon van de Moosdijk

Grafisch Vormgever at BAS

Deze week staat Jon, 22 jaar, Grafisch Vormgever centraal. Jon is geboren in Den Bosch, maar woont bijna zijn hele leven al in Rosmalen. Jon volgde de studie Communicatie, associate degree aan de Avans Hogeschool in Den Bosch en is na zijn studie blijven plakken!

Kracht

Oog voor detail, flexibel, hard werken en discipline.

Mijn traject

Ik ben bij BAS gekomen door een vriend, Jelle. Hij werkt ook bij BAS als Product Category Marketeer. Hij heeft mij getipt om hier te kijken als optie. Hij heeft hier ook stage gelopen en was erg te spreken over BAS. Ik ben vervolgens naar de werkenbijbas site gegaan en heb via daar gesolliciteerd. Ik ben sinds 31 januari aan de slag gegaan als stagiair Grafisch Vormgeving. Ik ben dus samen met Ron, mijn stagebegeleider, verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van de organisatie.

"Ik ben er heel erg trots op dat ik hier na mijn stage kon blijven! Ze hebben veel vertrouwen in mij en ik werk hard om dat vertrouwen uit te betalen!"

Hier krijg ik energie van

Ik krijg veel energie van de grote organisatie en moderne omgeving. We hebben een leuk team bij Marketing. We kunnen veel met elkaar lachen maar we werken ook hard. Dat is ook waar BAS voor staat vind ik, hard werken maar ook altijd tijd voor een grapje. Verder voel je hier het hechte Brabantse gevoel. Iedereen praat met iedereen en niemand voelt zich verheven boven de ander. Alles is hier heel persoonlijk. Ook worden successen altijd gevierd. Of het nou kleine successen met worstenbroodjes zijn of grote successen met feesten, het wordt altijd gevierd. Laatst zijn we met het hele bedrijf bijvoorbeeld naar Paaspop geweest. Het is mooi dat BAS zoiets voor de medewerkers regelt. Niks leek te gek. Er was veel eten en drinken en alles was goed geregeld zodat we daar allemaal een mooie tijd hadden. 

Trots op

Ik ben er heel erg trots op dat ik hier na mijn stage kon blijven! Ze hebben veel vertrouwen in mij en ik werk hard om dat vertrouwen uit te betalen! Het is op zich snel gegaan maar ik ben er erg blij mee. Ik volg eigenlijk helemaal geen grafische opleiding, maar daar ligt wel mijn interesse en ik heb me ook goed ontwikkeld op dat gebied. Op school heb ik af en toe wat met vormgeving gedaan en hier kan ik dat de hele dag doen wat ik erg leuk vind. Ik zal na mijn stage dus doorgaan met het BAS Holding gedeelte en daar verantwoordelijk voor zijn.

Hoe laad jij jezelf op?

Op vrijdagavond ga ik graag met vrienden een drankje doen. Gewoon gezellig bij iemand thuis. Op zaterdag heb ik altijd een voetbalwedstrijd in de middag en dan 's avonds pak ik graag een festivalletje. Ik hou ervan om naar hardcore festivals te gaan. Op zondag doe ik lekker rustig aan en kijk ik vaak voetbal op tv. Qua muziek luister ik dus vaak naar hardcore, maar thuis luister ik eigenlijk van alles. Van 80's en 90's muziek tot Andre Hazes en rap. Echt van alles wat dus. 

Als ik op vakantie ga, hou ik wel van lekker warm weer. Ook hou ik van een rustige vakantie, maar vind ik het ook leuk om de omgeving te verkennen. Dit jaar ga ik naar Kreta met vrienden. We hebben een villa afgehuurd en ik ga daar lekker genieten. Het zal geen zuipvakantie worden, maar ik ga zeker van een biertje en lekker eten genieten!

Competitie binnen BAS

Aangezien we binnen BAS ook wel van een stukje competitie houden, vult deze week Jon de BAS TOTO in. De voorspellingen en tussenstand is op de Werkenbijbas Instagrampagina terug te vinden!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken