Een dag ziet er dus nooit hetzelfde uit en je bent hiermee vanaf moment één al verantwoordelijk voor bepaalde werkzaamheden.

Marjolein van Boxtel

HR Business Partner at BAS

 Een dag ziet er dus nooit hetzelfde uit en je bent hiermee vanaf moment één al verantwoordelijk voor bepaalde werkzaamheden.

Marjolein van Boxtel

HR Business Partner at BAS

Mijn Traject

Gedurende mijn opleiding Bedrijfsmanagement MKB aan de Fontys hogeschool, had ik de behoefte om relevante werkervaring op te doen. Dit is waar mijn traject binnen de BAS organisatie is begonnen in 2018. Naast mijn studie ondersteunde ik de HR afdeling op verschillende vlakken. Toen de eindfase van mijn opleiding naderde, is mij de mooie kans geboden om een HR traineeship te volgen bij BAS. Deze traineeship houdt in dat ik binnen een jaar de HR structuur volledig heb leren kennen; van operationele taken tot het rapporteren van HR kengetallen, van werving tot trainingsactiviteiten. Een dag ziet er dus nooit hetzelfde uit en je bent hiermee vanaf moment één al verantwoordelijk voor bepaalde werkzaamheden. Hierbij wordt de vrijheid geboden om hier eigen invulling aan te geven, zo’n kans laat je natuurlijk niet liggen! Momenteel ben ik werkzaam als HR Business Partner, waar ik samen met mijn collega’s de schakel in de business ben tussen beleid, operatie en HR-processen.

"Een dag ziet er dus nooit hetzelfde uit en je bent hiermee vanaf moment één al verantwoordelijk voor bepaalde werkzaamheden. Hierbij wordt de vrijheid geboden om hier eigen invulling aan te geven, zo’n kans laat je natuurlijk niet liggen!"

Dit geeft mij energie

Het vertrouwen dat mij geboden is om mijn carrière te starten bij BAS geeft mij enorm veel energie. Door mijn nieuwsgierige en leergierige karakter is het volgen van een HR traineeship voor mij de uitstekende keuze.

Trots op..

De werksfeer en de teambuilding binnen BAS is naar mijn mening echt uniek! Al-met-al draagt iedereen op zijn of haar eigen manier bij aan het behalen van het bedrijfsresultaat. Resultaten worden met elkaar gedeeld, prestaties worden beloond en successen worden gevierd.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken