Waar ben je naar op zoek?

CommercieelCommercieel talent? Bij BAS aan het juiste adres!

Een commerciële carrière bij BAS uitstippelen is niet gemakkelijk. Je kunt namelijk ontzettend veel kanten uit. Bij onze Trade-bedrijven, gespecialiseerd in trucks, trailers, bedrijfswagens, machines, banden en onderdelen, draait alles om snelheid en volumes. BAS World bijvoorbeeld, is alleen al goed voor ruim 10.000 voertuigen en machines per jaar, wereldwijd. Daar zitten teams achter die gedreven zijn door scoringsdrang. Daar kun jij deel van uitmaken.

Bij onze Retail- en Servicebedrijven draait commercie om luisteren en adviseren. Om account- en relatiemanagement. Ja, we verkopen trucks. En wat voor trucks! Als dealer van Volvo en Renault trucks zijn we nummer 1 in innovatie. Maar we verkopen vooral kennis, comfort en zekerheid. Concepten die transporteurs en chauffeurs altijd verder helpen. Daar zitten teams achter die hun klanten door en door kennen en gaan voor de ultieme oplossing. Kom het meemaken en ontdek wat jouw richting is!

Inkoop op het hoogste level

BAS heeft een unieke positie in het wereldwijd inkopen van gebruikte voertuigen, machines, banden en onderdelen. Hoge volumes of specialistenwerk, snel handelen of strategisch aftasten, je werkgebied kent geen grenzen. Ontdek hoe handelskanalen internationaliseren en digitaliseren. Pak je kans, voor of achter de schermen. Bij BAS heb je als commercieel talent geen baan maar een carrière.

Als inkoper binnendienst heb je de wereld op je beeldscherm binnen handbereik. Je ziet wat er te koop is, herkent commerciële kansen en sluit topdeals. Liever onderweg? Ga voor een internationale inkoopcarrière. Je krijgt een auto, iPhone en laptop van de zaak. Een up-to-date routekaart wijst de weg naar alle relevante leveranciers van commerciële voertuigen en machines in ons unieke netwerk. Spreek je je talen, ben je graag on the road, en maak je er een sport van om die extra bonus in de wacht te slepen? Start als inkoper bij BAS!

Productmanagement in hoogste verkoopklasse

Bij BAS is de weg van inkoop naar verkoop kort. We schakelen snel en soepel door. Via Productmanagement, bijvoorbeeld. Dan hebben we het over teams waarin elke topspeler ‘baas van zijn eigen winkel’ is. Je koppelt je productspecialisme aan marktinzicht, verkooptalent en acceleratievermogen. Je staat aan de basis van mooie marges en winst. Je kent de vraag, je kent het aanbod, je weet wat klanten zoeken en willen betalen. Wat je collega’s inkopen, zet jij in de markt.

Lef en inzicht. Dat heb je nodig voor een carrière als productmanager. En teamspirit, want je schakelt onafgebroken met onze inkopers, verkopers en marketeers. Je houdt van het product waar je verantwoordelijk voor bent. Van trucks, bijvoorbeeld. Van bedrijfswagens. Van banden of gebruikte motorblokken. Van markten en prijzen, van vraag en aanbod, van schaarste en overschot, van timing. Ben je goed met cijfers en herken je markttrends? Bij BAS zit je aan de knoppen.

Verkoop op internationaal en regionaal topniveau

Verkoop bij BAS heeft twee dimensies. Bij de BAS Trade-bedrijven ben je betrokken bij snelle, internationale handels- en verkoopprocessen. Afzetgebieden en volumes kennen geen grenzen. Trucks, trailers, bedrijfswagens, machines, banden, of onderdelen, de wereld ligt aan je voeten. In een internationale omgeving, waar vijftien verschillende talen klinken. Je inzet wordt gezien en beloond. Met uitstekende carrièrekansen, een goed salaris, en aantrekkelijke provisieregelingen.

Bij de BAS Retail- en Service-bedrijven verkoop je allround service- en fleetmanagementconcepten. Als accountmanager neem je klantrelaties mee in de laatste innovaties in trucktechniek. Aangevuld met duurzame lease-, huur en fleetmanagementconcepten. Als Sales Engineer help je klanten bij hun keuze voor de ultieme techniek, opbouw en samenstelling. Met jouw technische kennis effen je de weg naar geïntegreerde verkoopconcepten voor Volvo en Renault Trucks of de werkpaarden van BAS Mining Trucks.

Commercieel bij BAS, kortweg

Commercie zit in onze genen, in ons BAS-DNA. Energie, inlevingsvermogen, voelsprieten voor de markt, ondernemerschap en de wil om te scoren. Honderd procent focus op de beste deal. Herken jij jezelf hierin? Leef je uit bij BAS. Breng vaart in de verdere groei van ons wereldse familiebedrijf met Brabantse roots. 

Verken je kansen, laat weten wat je voorkeuren zijn en durf in te stappen. Starter of ervaren in het commerciële spel, bij BAS is de juiste commerciële drive een garantie op een uitdagende carrière.  Veel voorkomende commerciële vacatures: inkoper buitendienst, inkoper binnendienst, productmanager (agro, lichte voertuigen, machines, trekkers, trainers, trucks), accountmanager Volvo trucks, verkoper, sales agent, sales engineer.

Commercie bij BAS – scoren en successen vieren

Klant gedreven en oplossingsgericht

Klant gedreven en oplossingsgericht

Ruim 20 specialisten in klantcontact

Ruim 20 specialisten in klantcontact

Zichtbaar actief voor alle bedrijfsonderdelen

Zichtbaar actief voor alle bedrijfsonderdelen

Jonglerend op het snijvlak van commercie en klanttevredenheid

Jonglerend op het snijvlak van commercie en klanttevredenheid

Dé multidisciplinaire en internationale werkomgeving om je skills te vergroten

Dé multidisciplinaire en internationale werkomgeving om je skills te vergroten

Collega’s die elkaar ondersteunen en samen resultaten vieren

Collega’s die elkaar ondersteunen en samen resultaten vieren

Geen carrièrekans meer missen?

Activeer jouw BAS jobalert!