Omdat BAS zo innovatief is, is er altijd wel een nieuwe uitdaging die ik op kan pakken. Daar krijg ik veel energie van.

Linda van der Heijden

Product Owner at BAS World

Omdat BAS zo innovatief is, is er altijd wel een nieuwe uitdaging die ik op kan pakken. Daar krijg ik veel energie van.

Linda van der Heijden

Product Owner at BAS World

Kracht

Logisch redeneren, creatief, out-of-the-box denken, technische kennis

Mijn traject

In 2015 heb ik mijn Master ‘'Marketing Management' aan Tilburg University afgerond. Tijdens deze Master heb ik al het een en andere geleerd over data en werd ik enthousiast om me hier verder in te verdiepen. Bij BAS kreeg ik de kans om als Data Specialist aan de slag te gaan. Een toffe en leerzame uitdaging waar ik met veel enthousiasme in ben gestapt. Inmiddels werk ik alweer zeven jaar met veel plezier bij BAS. Door de jaren heen heb ik bij BAS mezelf breed kunnen ontwikkelen en heb ik d.m.v. cursussen, e-learnings en het volgen van seminars mijn kennis naar een hoger niveau getild. Doordat ik mij continue kan blijven ontwikkelen en nieuwe kennis op kan doen (o.a. PHP, SQL, R en Python) blijft mijn werk uitdagend en interessant.

Op dit moment ben ik werkzaam als Product Owner. Hierbij moet in functioneel standpunt nadenken over hoe we de IT infrastructuur kunnen verbeteren.

"Omdat BAS zo innovatief is, is er altijd wel een nieuwe uitdaging die ik op kan pakken. Daar krijg ik veel energie van."

Hier krijg ik energie van

Omdat BAS zo innovatief is, is er altijd wel een nieuwe uitdaging die ik op kan pakken. Daar krijg ik veel energie van. Ook de afdeling is er leuk om mee samen te werken. We hebben verschillende nationaliteiten hier, iedereen kan goed samenwerken, er heerst een goede sfeer en we doen vaak leuke dingen samen. BAS is ook wel een echt familiebedrijf. De sfeer is informeel. Hierdoor kom ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Trots op

De groei die we doormaken vind ik erg tof! Hierdoor gaan we ook meer professionaliseren zodat we het allemaal nog aankunnen. 

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken