Er zit veel talent bij IT en we zijn de laatste jaren ook flink gegroeid. Daaraan kun je ook zien dat IT steeds belangrijker wordt.

Jeroen Bekkers

Business Architect at BAS World

Er zit veel talent bij IT en we zijn de laatste jaren ook flink gegroeid. Daaraan kun je ook zien dat IT steeds belangrijker wordt.

Jeroen Bekkers

Business Architect at BAS World

Kracht

Analytisch sterk, kennis van de technische kant van IT 

Mijn traject

Ik werk inmiddels al ruim 12 jaar binnen BAS. Ik ben destijds gestart met een bijbaan naast mijn studie op de afdeling Finance. Later is mijn carrière bij BAS pas echt begonnen in de rol van trainingscoördinator. In deze periode ontdekte ik mijn affiniteit met IT en daarom heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar onze IT development organisatie. Eerst in de rol van project manager en product owner, maar sinds begin 2022 in een nieuwe rol als Business Architect. Waar ik eerst gericht was op één productteam, ben ik nu met alle twaalf teams bezig. Iedereen team is verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van een specifiek onderdeel van ons platform. Zo hebben we separate teams voor bijvoorbeeld CRM, de online checkout, finance en logistiek. Ik ben in mijn rol veel bezig met de lange termijn visie. En daarbij de vertaling van onze processen en organisatie naar de juiste IT architectuur. 

Hier krijg ik energie van..

Ik krijg veel energie van het werken in een organisatie met veel ambitie en nieuwe plannen. We zijn continue bezig met verbeteren en doorgroeien. Het stukje IT speelt daarin een centrale rol. De impact die we daarmee hebben als team geeft mij veel energie.

De sfeer in ons team is ook top. Een jong en talentvol team, wat de laatste jaren ook flink is gegroeid. Daaraan kun je ook zien dat IT steeds belangrijker wordt. Daarnaast is BAS ook erg van het vieren van de successen. Dus naast het harde werken, worden de resultaten ook gevierd.

 

''Er zit veel talent bij IT en we zijn de laatste jaren ook flink gegroeid. Daaraan kun je ook zien dat IT steeds belangrijker wordt.’’

Trots op..

Ik werk al flink wat jaren bij BAS en heb al veel verandering en groei meegemaakt. De impact die wij als IT organisatie daarin hebben gehad op allerlei vlakken geeft veel voldoening. Ook voor de lange termijn visie hebben we een plan gemaakt om als IT organisatie schaalbaar en flexibel te blijven. Een mooie uitdaging waar we de komende jaren mee aan de slag kunnen.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken