Aan de basis van betrouwbaar werkgeverschap

Om volledig tot bloei te komen en te groeien, heb je een vruchtbare bodem nodig. Professionals van HR en Finance leveren de kennis en instrumenten om die bodem in topconditie te houden. Ze staan aan de basis van betrouwbaar werkgeverschap. Met beleid waarin mensen centraal staan en financieel management dat focust op continuïteit en toekomstperspectief. Daar pluk je als medewerker de vruchten van.

Bij zowel HR als Finance zijn de lijnen kort en de doelen helder. Compacte teams zetten de bakens uit voor de totale organisatie én de diverse bedrijfsonderdelen. Bovendien houden ze de vinger aan de pols. Zodat talent de ruimte krijgt, geen enkele carrièrekans onbenut blijft en de beschikbare financiële middelen ten goede komen aan verdere groei.

HR-professionals, de DNA-experts van BAS

Vinden en binden, in Nederland en daarbuiten. Trainen en coachen. Meedenken en bijsturen, regelen dat alles klopt en iedereen op tijd betaald krijgt. Daar zetten onze HR-teams zich voor in. Daarbij zijn medewerkers geen nummers of ‘resources’, maar individuele mensen met persoonlijke ambities en wensen. HR kent ze, spreekt ze en handelt integer.

Ontvangen en géven, doen waar je hart naar uitgaat en waar je goed in bent. HR bewaakt en activeert de kern van het BAS-DNA: willen is kunnen. Ga aan de slag als HR-specialist, L&D expert, trainer of recruiter.

Finance-professionals houden BAS financieel fit

Geavanceerde analysetools, hoogwaardige rapportagetechnieken, IT op topniveau. Als finance professional bij BAS werk je met de beste systemen om de duizenden bewegingen van geld en goederen zichtbaar, begrijpelijk en beheersbaar te maken. Nauwkeurigheid en inzicht is hierbij key.

Cijfers vertellen een verhaal. Over toekomstperspectieven, kruispunten en te nemen afslagen. Over groei, strategie en business management. Over hoe fit we zijn als internationale ploeg met een omzetwaarde van meer dan € 400 miljoen. Dat verhaal is nooit klaar. Daar schrijf jij actief aan mee, als financieel medewerker, business controller of financieel specialist in de door jou te kiezen richting.

HR & Finance, kortweg

Werken bij BAS HR of Finance betekent: meebouwen aan een gezonde, groeiende automotive-organisatie met optimale werkomstandigheden en veel ruimte voor persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Vanuit beide vakgebieden zijn compacte hbo/wo-expertteams centraal en decentraal actief. Er is veel interactie en onderlinge afstemming. Voor beide geldt: je ziet en ervaart de impact van de rol die je uitoefent en hebt daar zelf invloed op.

Vaak voorkomende HR-vacatures zijn: HR-adviseur, HR-Manager, recruiter, trainer/coach, HR controller. Specifieke Finance-vacatures zijn: financieel medewerker, business controller, financial controller, juridisch-financieel specialist, financieel manager, salarisadministrateur.


Geen carrièrekans meer missen?

Activeer jouw BAS jobalert!