We hebben alle vrijheid om de dag naar onze voorkeur in te richten en om comfortabel en zonder druk te werken, iets wat niet vanzelfsprekend is.

Valeriya Leus

Online Sales at BAS

We hebben alle vrijheid om de dag naar onze voorkeur in te richten en om comfortabel en zonder druk te werken, iets wat niet vanzelfsprekend is.

Valeriya Leus

Online Sales at BAS

Kracht

Binnen BAS ben ik werkzaam als online verkoper. Mijn sterke punten zijn mijn optimisme en dat ik weet hoe ik in een team moet werken. Verder ben ik goed in vertrouwen overbrengen aan klanten.

Ik denk dat het mijn kracht is om klanten naar ons bedrijf te halen en om hierbij een gevoel van ontspanning te creëren, ook al kopen ze voertuigen zonder deze gezien te hebben. Het is erg moeilijk om een grote hoeveelheid geld uit te geven aan iets dat je niet fysiek gezien hebt. Het is mijn taak om alle informatie te verstrekken zodat de klanten ons vertrouwen en contact met ons opnemen.

Mijn traject

Ik had nooit gedacht dat ik in de automotive wereld zou gaan werken, aangezien ik eerder met kunst gewerkt heb. Maar eenmaal in Nederland aangekomen zag ik BAS als een van de meest internationale en gemoedelijke bedrijven in Brabant en daarom besloot ik het te proberen.

Mijn dagelijkse werk op de pre-salesafdeling bestaat uit verschillende werkzaamheden. Allereerst neem ik contact op met de klanten om de twijfels op te lossen. Daarnaast creëer ik data om klanten in de toekomst gemakkelijker te kunnen helpen én om onze verkopers te helpen om in de toekomst snel en efficiënt te verkopen. Als pre-sales medewerkers hebben we alle vrijheid om de dag naar onze voorkeuren in te richten en om comfortabel en zonder druk te werken, iets wat niet overal vanzelfsprekend is.

"We hebben alle vrijheid om de dag naar onze voorkeur in te richten en om comfortabel en zonder druk te werken, iets wat niet vanzelfsprekend is."

Hier krijg ik energie van…

Ik werk met zeer prettige en competitieve collega's die uitstekend werk leveren. Het is de eerste keer dat ik met zo jonge maar toch hardwerkende mensen werk.

De automotive wereld is een boeiende en interessante wereld. Het is interessant om te zien hoe deze wereld werkt en het geeft je altijd een goed gevoel wanneer je ziet dat klanten tevreden zijn na de aankoop van een nieuwe machine of tractor. Binnen BAS is het belangrijk dat je goede communicatie en zakelijke vaardigheden hebt en dat je in een team kan werken.

Ik denk dat je voor mijn baan zeer actief moet zijn, ook moet je goed kunnen communiceren en je moet aardig en respectvol zijn naar andere. Als laatst is het ook belangrijk dat je goed in teamverband kan werken.

Elke week sluiten we af op vrijdag met een kleine bijeenkomst met eten en drinken, waar we elkaar beter leren kennen en genieten na een week hard werken.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken