Als een nieuw systeem en proces samenkomen en echt goed werken, dan geeft dat een echte kick!

Sam van der Horst

Vestigingsmanager BAS Truck Center Experience

Als een nieuw systeem en proces samenkomen en echt goed werken, dan geeft dat een echte kick!

Sam van der Horst

Vestigingsmanager BAS Truck Center Experience

Kracht

In staat om iedereen te helpen en altijd een passende oplossing te vinden voor problemen.

Mijn traject

In 5 jaar heb ik mij ontwikkeld in mijn functie die bestaat uit de meest uiteenlopende zaken. Van het bewaken van KPI’s, doelstellingen en rapportages tot het ontwikkelen van betere en nieuwe IT oplossingen voor het werkplaats ERP pakket. En van het ontwikkelen en invoeren van efficiëntere werkprocessen tot ondersteunen van het werkplaats team! Er valt altijd wat te ontdekken en nieuwe dingen te leren binnen BAS. Zo heb ik onlangs via de BAS Academy deelgenomen aan een Lean training waarbij ik mijn Green Belt certificering heb behaald.

''Als een nieuw systeem en proces samenkomen en echt goed werken, dan geeft dat een echte kick!''

Dit geeft mij energie..

De informele werksfeer, de gedrevenheid die je bij iedereen proeft en het jonge team maakt het voor mij erg aangenaam om te werken bij BAS. Iedere keer als ik het aan einde van de werkweek weer terugkijk op hetgeen wat we gepresteerd hebben ben ik toch weer erg trots! Samen zorgen we ervoor dat er gemiddeld zo’n 200 voertuigen per week klaar worden gemaakt voor de verkoop en aflevering.

Trots op..

In mijn vorige functie was ik de schakel tussen andere afdeling en de werkvloer/business. Hierbij komt het vaak voor dat er nieuwe systemen en processen ontwikkelt moeten worden. De oplevering van zo’n systeem blijkt altijd een spannend moment. Dit is namelijk een moment waar een systeem en werkwijzen samenkomen en echt gebruikt gaan worden. Als iets dan echt goed werkt en voor veel verbetering/efficiency heeft gezorgd geeft dit echt een trots gevoel!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken