Zet de wereld in beweging

Onze klanten zijn wereldspelers in logistiek en transport. Ze opereren op een sterk concurrerend, internationaal toneel, waar efficiency, snelheid en slimme technologie succesbepalend zijn. Ze vertrouwen op BAS vanwege ons brede aanbod van trucks, trailers, bedrijfswagens, machines, onderdelen en banden. En vanwege onze topservice, niet te vergeten.

Om onze dynamische markt op maat te bedienen, hanteren we zelf ook de best denkbare logistieke processen en systemen, inclusief gespecialiseerd transport. En als groeiende organisatie kunnen we daar altijd nieuwe en enthousiaste collega’s bij gebruiken. Puzzel je graag met planningen en roosters en weet je altijd een oplossing? Maak je als truckchauffeur graag kilometers, maar dan het liefst dicht bij huis? Denk je graag mee over logistieke uitdagingen en efficiënte wegen? Als je hart sneller gaat kloppen van alles wat met logistiek en transport te maken heeft in een internationale setting, beleef je een kickstart bij BAS.

Van A naar B en op een slimme manier terug

BAS is groot geworden met de verkoop van nieuwe en gebruikte trucks. Ook trailers, industriële machines en bedrijfswagens horen inmiddels bij onze business. Het zijn producten die je niet in een handomdraai in een schap legt of met een strik eromheen naar klanten stuurt. Het gaat om kostbaar, rijdend materieel waar we zelf de beste chauffeurs voor nodig hebben om ze binnen strakke planningen en volgens hoge kwaliteitsnormen af te leveren op hun bestemming.

Dat bedoelen we met ’gespecialiseerd transport’. Als chauffeur krijg je bij BAS de kans om je manoeuvreerkunsten te tonen. Op onze parkeerterreinen, bijvoorbeeld, waar we onze producten uitstallen. Het is de plek waar de reis van onze trucks begint, naar een van onze werkplaatsen en terug, naar transportbedrijven, of naar havens voor verder internationaal transport. Kilometers maken en toch zoveel mogelijk thuis slapen. BAS maakt het mogelijk.

Bij Logistiek & Transport leiden veel wegen naar een mooie carrière

We hebben altijd plaats voor vaardige chauffeurs. Maar ook voor professionals die op een andere manier ‘aan het stuur’ zitten, zoals planners, bijvoorbeeld, die slimme routes en strakke tijdlijnen uitzetten en de vinger aan de pols houden. Of ervaren roosteraars die zorgen voor gestroomlijnde werkprocessen en daar datagestuurde tools bij inzetten. Wat je talenten en ambities ook zijn, bij BAS Logistiek & Transport leiden veel wegen naar een carrière waar je mee thuis kunt komen.

Heb je al ervaring in logistieke processen en vraagstukken rond transport? Of sta je aan het begin van je carrière en heb je zin in een vliegende start in de wereld van logistiek en transport? Bij BAS liggen de kansen voor het oprapen. Je hoeft er alleen maar een goede neus voor te hebben en aan willen pakken. Dan zit je voor je het weet op de plek van je dromen. Dat is het voordeel van werken bij een internationale organisatie die blijft groeien.

Logistiek & Transport, kortweg

Logistiek en transport is onze markt. Jaarlijks zetten we meer dan 9.000 trucks in beweging en vinden duizenden trailers, machines en bedrijfsbussen hun weg naar tevreden klanten. Je begrijpt dat daar heel wat eigen operationele werkzaamheden rond logistiek en transport bij komen kijken. En eerlijk gezegd zijn we daar erg goed in. Dankzij een veelzijdig, elkaar aanvullend team. Een eigen rol in Logistiek & Transport bij BAS is geen baan maar een opstap naar een carrière. Veel gevraagde rollen zijn: logistiek planner, logistiek manager, roostermaker, (truck)chauffeur, bijrijder, shipping-expert, transportinkoper.

Geen carrièrekans meer missen?

Activeer jouw BAS jobalert!