BAS biedt je als stagiair de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, te leren kennen en te helpen bij je toekomstbeeld

Marc Groetelaers

Afstudeerstagiair BAS Parts

BAS biedt je als stagiair de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, te leren kennen en te helpen bij je toekomstbeeld

Marc Groetelaers

Afstudeerstagiair BAS Parts

Kracht

Ik neem initiatief, ben communicatief sterk en ik streef altijd naar het maximale resultaat.

Mijn vonk

In september 2021 ben ik begonnen als afstudeerder bij BAS Parts. Na 3 studiejaren was het aan mij de taak om op zoek te gaan naar een leuke en uitdagende stageplek voor 40 weken. Via mijn netwerk zag ik de stageplek bij BAS, hier heb ik vervolgends gesolliciteerd en kort daarna mocht ik op gesprek komen. Achteraf ben ik erg blij dat ik voor de functie bij BAS Parts ben aangenomen. Als bedrijfskunde student voer ik een uitdagend project uit. Ik ga de komende periode onderzoeken hoe Parts meer trucks kan demonteren, zodat er ook meer truckonderdelen ingeboekt kunnen worden. Daarbij kan ik interessante werkzaamheden uitvoeren die mij kennis geven over de bedrijfsprocessen die bij mijn project horen. Nu, ruim 5 maanden verder, neem ik met mijn eigen ogen waar dat ik onderdeel ben van een groeiend en ambitieus bedrijf. De afgelopen maanden heb ik veel mogen leren van het bedrijf, zijn er weer nieuwe collega’s bijgekomen en worden er mooie cijfers behaald. Daarom zijn voor mij deze maanden voorbij gevlogen.

''BAS biedt je als stagiair de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, te leren kennen en te helpen bij je toekomstbeeld.''

 

Dit geeft me energie

De meeste energie haal ik toch uit de samenwerkingen met verschillende collega’s en om onderdeel te zijn van een groot en groeiend bedrijf. Daarnaast is het interessant om iedere dag te leren van de verschillende bedrijfsprocessen, medewerkers en informatie die voortvloeit uit mijn project. Dit biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in verschillende aspecten binnen het bedrijf.

Trots op

Het is als stagiair fantastisch om in de eerste weken al meteen je plek te vinden bij een nieuwe organisatie. Daarnaast ben ik blij dat ik werkzaamheden en onderdelen van mijn project zonder problemen heb doorgelopen.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken