Je werkt beter in een werkplaats van wereldklasse

Onze werkplaatshelden hebben een sleutelrol in het succes van BAS. We verkopen, onderhouden en repareren elk jaar duizenden trucks, trailers, machines, busjes en mijnbouwvoertuigen. Die willen we piekfijn en volledig naar wens afleveren, zodat onze klanten zorgeloos kunnen rijden.

Daar komen veel vaardige handen aan te pas: vrachtwagenmonteurs, trailermonteurs, technisch specialisten, inspecteurs, spuiters, schadeherstellers, opbouwmonteurs, service coördinatoren, parts specialisten en magazijncoördinatoren. Het zijn sleutelposten in onze werkplaatsen in Veghel, Nijmegen, Veldhoven en Tilburg. Hier sleutelen we aan mooie merken zoals o.a. Volvo en Renault Trucks. De technische uitrusting van onze werkplaatsen is van wereldklasse en er heerst een fijne teamsfeer.

Jouw technische drive, jouw voorsprong

Beter en veelzijdiger dan bij BAS wordt het niet als je een passie hebt voor voertuigtechniek. Aan papierwerk hoef jij je handen niet vuil te maken. Daar hebben we onze digitale systemen voor. Jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je ervaring wordt gewaardeerd en je inzet wordt goed beloond. Je talent en motivatie om je in een van onze werkplaatsen te ontwikkelen tot specialist of allround monteur juichen we toe.

Vrachtautotechniek staat nooit stil. Denk alleen al aan nieuwe brandstoffen, elektrisch rijden en elektronica. Met onze eigen BAS Academy zorgen we ervoor dat je met de juiste coaching, training en opleiding jezelf blijft ontwikkelen. We geven je daarnaast toegang tot waardevolle producttrainingen van Volvo en Renault Trucks.

Een truckload aan onderdelen en banden

Of kies voor een carrière als voorraad- en magazijnspecialist bij BAS Parts. Daar ben je medeverantwoordelijk voor onze voorraad van 60 duizend truckonderdelen. Die zetten we vanuit ons magazijn weg naar meer dan honderd landen. Kwestie van aanpakken en inpakken. Werk je liever met reusachtige banden? Draai mee met BAS Tyres als heer en meester van de grootste voorraad vrachtautobanden van Europa.

Onderdelen, banden, beletteringsmaterialen en poetsmiddelen voor onze eigen werkplaatsen. Gebruikte onderdelen en complete tweedehands vrachtwagenmotoren voor verkoop via ons internationale e-platform. Merk-, import- en budgetbanden voor verkoop en snelle montage. Samen gaan we voor slim voorraadbeheer, snelle levering en tevreden klanten. 

Gevoel voor techniek, talent voor timing

Bij BAS vinden we dat klanten altijd verder moeten kunnen. Dat vergt een perfecte balans in inkoop, voorraadbeheer en technische inspectie. Daar hebben we gedreven professionals voor in huis: order- en voorraadspecialisten, parts-experts, productspecialisten en warehousemanagers. Welke rol je ook pakt, het is altijd een sleutelrol die maakt dat alle radertjes draaien. 

Welke vaardigheden de doorslag geven? Als je affiniteit hebt met truckonderdelen, banden of gespecialiseerde automotive-producten kun je bij ons alle kanten uit. Kwestie van zin hebben om je handen uit de mouwen te steken. Kwestie ook van energie, doorzettingsvermogen, inzicht in goederenstromen en klaar willen staan voor collega’s en klanten. En het is belangrijk dat je je hoofd koel weet te houden, want het kan er warm aan toegaan bij de bedrijven van BAS.

Service Coördinator bij BAS: alles uit de kast voor maximale klanttevredenheid

Klanten van BAS willen vooruit, onder alle omstandigheden. Voor de service coördinatoren geldt: als de koop gesloten is, begint het pas. We halen alles uit de kast om transportondernemers, bouwbedrijven en milieu-en reinigingsdiensten op weg te helpen, snel, efficiënt en effectief.

We regelen en plannen onderhoud, stellen onderhoudscontracten op, kijken naar werkplaatsefficiency, verzorgen chauffeurs- en brandstofmanagement trainingen en zijn specialist in wagenparkbeheer. We zetten alles in beweging om materieel bedrijfsklaar te maken en optimale inzetbaarheid te hebben. We coördineren de afstemming met de werkplaats en zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Want bij BAS zien we onze klanten graag terug.


Geen carrièrekans meer missen?

Activeer jouw BAS jobalert!