Van Brabantse Automobiel Service naar wereldspeler

Begonnen in Brabant, nu verspreid over de wereld. Bij BAS bevind je je altijd midden in het speelveld van de nationale én internationale transportwereld. Zo zijn wij niet alleen truckdealer van de topmerken Volvo, Renault en DAF, maar leveren wij ook zelf ontwikkelde trucks voor de mijnbouwindustrie. Ook staan wij op de koppositie als het gaat om de internationale in- en verkoop van gebruikte trucks, bedrijfswagens, bouwmachines, onderdelen en banden. Daarnaast leveren wij als dienstverlener maatwerk als het gaat om lease, verhuur en fleet management. 

Met onze verschillende BAS-bedrijven helpen wij organisaties en ondernemers in de transportwereld vooruit. In alles wat we doen proberen we te innoveren en impact te maken. Dankzij de grootste ideeën en kleinste details. En vooral binnen een gedreven en gemoedelijk familiebedrijf. Al meer dan 60 jaar gaan we elke dag voor een beetje beter.


Een familiebedrijf met Brabants karakter

Korte lijnen, snel schakelen en sterke onderlinge betrokkenheid. Dat typeert het familiebedrijf BAS. Ondanks het internationale speelveld houden we altijd vast aan waar we vandaan komen. Onze wortels liggen in Veghel, de bakermat van BAS. Iedereen binnen onze jonge organisatie zal het bevestigen: BAS bruist en zit boordevol energie. Het is hard werken, maar successen vieren we samen. Tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, leuke uitjes of spectaculaire feesten. 

Elke BAS medewerkers vormt een belangrijke schakel in het geheel. Wij waarderen de inzet van onze mensen. Naast de informele werksfeer, ontwikkelmogelijkheden en feestjes, bieden we het BAS Fitprogramma. Gevuld met sportieve activiteiten en vers fruit op de werkvloer. Laad jezelf ondertussen weer op met de lekkere lunch in onze eigen BASserie.


Onderhoud met jarenlange garantie

Bij ons krijg je alle ruimte en ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen, professioneel én persoonlijk. Dit komt allemaal terug in onze BAS Academy. Van een BAS Bootcamp op je eerste dag (zie video) tot e-learnings over onze systemen en voertuigen tot een persoonlijk ontwikkelplan. Alles om jou te laten groeien. Daarnaast geven wij je ook de kans om deel te nemen aan relevante seminars en beurzen. En mocht je écht dat stapje extra willen zetten bieden we je ook een speciale studiekostenregeling. 

Kortom, we bieden je volop kansen en ondersteuning om je ambities waar te maken in jouw vakgebied. We zeggen niet voor niks geen baan, maar een carrière.

Intussen warmgedraaid voor een carrière bij BAS?

Check onze vacatures en groei met ons mee!