Bij BAS heb ik als Marketing medewerker naast mijn studie al veel ervaring mogen opdoen voor de toekomst en aan toffe dingen mogen meewerken!

Rob van der Wielen

(Part-time) medewerker Marketing afdeling at BAS World

Bij BAS heb ik als Marketing medewerker naast mijn studie al veel ervaring mogen opdoen voor de toekomst en aan toffe dingen mogen meewerken!

Rob van der Wielen

(Part-time) medewerker Marketing afdeling at BAS World

Kracht

Veelzijdig inzetbaar, sociaal en goed in het communiceren met collega’s. 

Mijn vonk

Mijn vonk is dat ik als parttime marketing medewerker, naast mijn studie, bij BAS aan toffe projecten mag meewerken. Dit verdient niet alleen lekker, maar ik doe ook nog waardevolle ervaring op voor de toekomst die je niet bij elke bijbaan kan krijgen.  

Mijn traject

Ik ben bij BAS begonnen als marketing stagiair in mijn 3e jaar van de opleiding Commerciële Economie. Dit was in augustus 2019. Tijdens mijn stage werkte ik aan een bedrijfsopdracht en ondersteunde ik collega’s bij verschillende taken. Na het volgen van mijn stage kreeg ik de mogelijkheid om naast mijn studie een dag in de week te blijven werken op de marketing afdeling van BAS Een ideale combinatie van werken, leren en wat geld verdienen.

Inmiddels zijn we al twee jaar verder en heb ik al verschillende dagen en vakanties bij BAS mogen werken als marketing medewerker. De flexibiliteit die BAS hierin biedt is vooral heel erg fijn, zo kan ik mijn studie goed combineren met mijn bijbaan, dit is iets dat je niet bij elk bedrijf vindt. Nog steeds weten mijn collega’s mij te vinden met verschillende taken, soms klein, maar ook grotere projecten waar ik veel verantwoordelijkheid krijg en ook mijn eigen inbreng mag geven.
 

"Bij BAS heb ik als marketing medewerker naast mijn studie al veel ervaring mogen opdoen voor de toekomst en aan toffe dingen mogen meewerken!"

Mijn motor

Inmiddels ben ik begonnen aan een Master Marketing Analytics, het is fijn om de soms drukke studie te kunnen afwisselen met een dag werken. 

Trots op..

Ik ben trots dat is als stagiair ben doorgegroeid naar een volwaardig lid van de marketing familie van BAS. Ook dat ik taken krijg met veel verantwoordelijkheid en vrijheid, dit geeft veel vertrouwen.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken