Vroeger wilde ik chauffeur worden maar sinds mijn stage bij BAS ben ik vastberaden om als monteur aan de slag te gaan

Ralf van Lankveld

BBL Leerling monteur at BAS Truck Center

Vroeger wilde ik chauffeur worden maar sinds mijn stage bij BAS ben ik vastberaden om als monteur aan de slag te gaan

Ralf van Lankveld

BBL Leerling monteur at BAS Truck Center

Mijn traject

Ik volg de opleiding vrachtwagenmonteur aan de Truck Academy in Helmond.  Ik heb gekozen voor deze opleiding om dat ik vrachtwagens altijd al leuk heb gevonden.  Auto’s vind ik ook interessant maar in trucks is meer (interessant) werk. Vroeger wilde ik chauffeur worden maar sinds mijn stage bij BAS ben ik vastberaden om als monteur aan de slag te gaan. De opleiding aan de Truck Academy duurt vier jaar en momenteel zit ik in mijn eerste leerjaar. Ik volg de BBL route. Dit wil zeggen dat ik één dag in de week naar school ga en vier dagen in de week stage loop. Mijn moeder is chauffeur en zij kent de werkplaats-chef. Via via is het balletje gaan rollen en ben ik bij BAS als stagebedrijf terecht gekomen.

''Vroeger wilde ik chauffeur worden maar sinds mijn stage bij BAS ben ik vastberaden om als monteur aan de slag te gaan.''

Dit geeft mij energie..

Ik krijg er energie van om met fijne collega’s te werken. Binnen de werkplaats van BAS Truck Center heerst een fijne sfeer! Er komen iedere dag mooie vrachtwagens voorbij waar ik aan mag sleutelen. Ik vind het het mooiste om aan de motor van een truck te sleutelen omdat je dan echt iets groots kan oplossen. Bijvoorbeeld een lekkage of een kapotte motor.

Trots op..

Ik krijg complimentjes van mijn collega’s over het feit dat ik zorgvuldig en netjes werk. Ik ben nog niet zo lang werkzaam in het team dus het is erg leuk om dat terug te horen over jezelf.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken