BAS staat voor hard werken, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. De successen worden altijd gevierd met worstenbroodjes!

Daan Hendriks

E-commerce Marketeer at BAS Parts & Tyres

BAS staat voor hard werken, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. De successen worden altijd gevierd met worstenbroodjes!

Daan Hendriks

E-commerce Marketeer at BAS Parts & Tyres

Deze week staat Daan, 22 jaar, E-Commerce Marketeer van BAS Parts & Tyres centraal. Daan komt uit Veldhoven en woont nu in Heeswijk-Dinther. Daan heeft Commerciële Economie gestudeerd.

Kracht

Ik heb graag de controle en ik ben flexibel.

Mijn traject

Hoe ik hier ben gekomen is een best grappig verhaal. Ik wilde hier twee jaar geleden afstuderen, maar dat is hem toen niet geworden. Ik heb toen bij een ander bedrijf afgestudeerd. Daarna ben ik als productmanager bij een bouwmachinebedrijf aan de slag gegaan. Echter was ik op zoek naar een jonger bedrijf. De gemiddelde leeftijd lag daar tussen de 40 en 50. Een vriendin van me werkte op dat moment, nu nog steeds overigens, bij BAS en zij adviseerde mij om hier te komen werken. Op dat moment stond er een E-Commerce vacature uit. Ik dacht dat dit in eerste instantie te hoog gegrepen was voor mij, maar na twee gesprekken klikte het zo goed aan beide kanten dat ik hier nu alweer vijf maanden zit. Zo is de cirkel weer rond.

Mijn werk is erg divers. Parts & Tyres zijn twee verschillende bedrijven en voor beide heb ik werkzaamheden. Voor Tyres ben ik vooral bezig met de website opzetten die sinds kort nieuw is. Daar kunnen dus nog continu verbeteringen aan worden toegepast. Voor Parts ben ik verantwoordelijk voor de hele online marketing. Ik ben daar vooral bezig met het opzetten, monitoren en verbeteren van campagnes. Bij Parts zijn wel 60.000 artikelen die geadverteerd moeten worden.

"BAS staat voor hard werken, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. De successen worden altijd gevierd met worstenbroodjes!"

Hier krijg ik energie van

Wat mij energie geeft is het team bij Parts & Tyres. Het is een jong en hecht team. Er heerst een goede sfeer. Het is hard werken en er is nooit gezeur onderling. Waar ik ook energie van krijg is de uitdaging, de variatie in mijn werk, je wordt in het diepe gegooid en kan je eigen gang gaan. BAS staat voor hard werken, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. De successen worden altijd gevierd met worstenbroodjes!

Trots op

Ik ben trots op de nieuwe site van Tyres. Dat was en is nog steeds veel werk, maar ik ben trots op hoe het er nu voor staat. We willen nu veel gaan verkopen op die site en dat komt nu langzaam op gang. 

Hoe laad jij jezelf op?

Mijn muzieksmaak is erg divers. Als ik op stap ga in Eindhoven hoor ik van alles wat. Als ik zelf moet kiezen hou ik toch van hardstyle. Ik ga wel eens naar hardstylefeesten. In mijn weekend ben ik het liefste één avond met vrienden en één met mijn vriendin. Verder sleutel ik een beetje aan mijn auto en help ik mee in de tuin of schuur. Ook heb ik lang gevoetbald. Ongeveer 12 jaar. Nu fiets ik vaak naar werk toe en dat is mijn activiteit voor de dag.

Ik hou wel van een actieve vakantie. Ik hou ervan om mee te doen aan barrelbrigades. Dat houdt in dat je een auto voor minder dan €1000 euro aanschaft en daarmee 6000 kilometer door Europa rijdt. De auto die ik twee jaar geleden kocht had al 450.000 kilometer op de teller staan. Levensgevaarlijk eigenlijk, maar wel een mooi avontuur. Dit deden we in een grote groep van 30 à 40 auto's. 's Nachts sliepen we in tenten bij elkaar en de volgende ochtend kon je zomaar wakker worden met je autodeur die dichtgelast was. Dat waren wel mooie tijden.

Competitie binnen BAS

Aangezien we binnen BAS ook wel van een stukje competitie houden, vult Daan deze week de BAS TOTO in. De voorspellingen en tussenstand is op de Werkenbijbas Instagrampagina terug te vinden!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken