Officieel hoef ik niet meer te sleutelen maar vaak kan ik het niet laten. Ik vind techniek gewoon geweldig!

Rob de Leeuw

Werkplaats Chef at BAS Truck Center

Officieel hoef ik niet meer te sleutelen maar vaak kan ik het niet laten. Ik vind techniek gewoon geweldig!

Rob de Leeuw

Werkplaats Chef at BAS Truck Center

Kracht

Krodaat en een goed luisternd oor

Mijn traject

Voordat ik bij BAS in dienst kwam, werkte ik bij de technische dienst bij Defensie. Via een advertentie in een regionaalblad zag ik de vacature voor monteur bij BAS in Nijmegen. Dit was toen nog het oude BAS pand. Na een fijn gesprek ben ik in dienst getreden. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Bij BAS heb ik veel interne opleidingen en (product) trainingen gevolgd. Ik heb altijd een hart gehad voor techniek dus bij BAS kon ik mijn hart ophalen. In de loop der jaren heb ik het vertrouwen en de vrijheid gekregen om de stap te maken van monteur naar voorman, vervolgens doorgegroeid naar assistent werkplaatschef en inmiddels werk ik altijd ruim acht jaar als werkplaatschef. Ik geef leiding aan zestien monteurs en ik ben volop aan het voorbereiden voor elektrische trucks. Officieel hoef ik niet meer te sleutelen maar vaak kan ik het niet laten. Ik vind techniek gewoon geweldig!

''Officieel hoef ik niet meer te sleutelen maar vaak kan ik het niet laten. Ik vind techniek gewoon geweldig!''

Hier krijg ik energie van

Ik krijg er energie van om hele moeilijke technische problemen aan een voertuig op te lossen. Monteurs en klanten komen regelmatig bij mij met technische vragen, regelmatig help ik de klanten ook op afstand bij stranding. Fantastisch om klanten telefonisch weer vooruit te kunnen helpen! Ook vind ik het mooi om nieuwe monteurs kennis bij te brengen en om te zien en te horen welke ideeën zij meebrengen.

Trots op..

Ik ben er trots op waar we vandaan komen als BAS Nijmegen en waar we vandaag staan. We zijn van een kleine werkplaats met vier monteurs, één service coördinator en één magazijnman uitgegroeid tot een grote en succesvolle moderne werkplaats. En toch hebben we de intieme en fijne sfeer van een kleine werkplaats weten te behouden. We werken met een energiek team waarvan vele collega’s inmiddels goede vrienden zijn geworden. Samen werken we hard en drinken we op vrijdagmiddag een biertje. Dit zorgt voor een topsfeer binnen BAS!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken