Waar ben je naar op zoek?

Scholieren & Studenten


Op zoek naar een stage, bijbaan of traineeship? Kom onze verkoopafdeling ondersteunen, ontvang en begeleidt klanten in onze experience center in Veghel of ervaar de dynamiek van vrachtwagentechniek. Naast je studie, doordeweeks, ‘s avonds of in het weekend. Lift een tijdje mee met grensverleggende IT-, marketing- of salesprojecten. Laat je verrassen door de slimste magazijn- en serviceprocessen. Kom bijverdienen, ervaring opdoen, leren en kilometers maken.  Geef jouw CV en bankrekening een boost bij BAS!

Stage bij BAS – dat is serious business

Of je nou autotechniek of commerciële economie studeert, slimme apps wilt maken of een passie voor internationale handel hebt, een stage bij BAS staat als een huis en is nooit standaard. Meewerk- of afstudeerstage, we gaan graag met jou in gesprek om te bekijken welke verantwoordelijkheden, projecten en opdrachten het beste aansluiten op jouw wensen, ambities en opleiding. Want dat zorgt voor die waardevolle stage-ervaring waar je écht wat aan hebt.

Tijdens jouw stage krijg je toegang tot het uitdagende leer- en ontwikkelprogramma van de BAS Academy en word je begeleid door jouw stagebegeleider en onze trainingscoördinator. Je leert ons bedrijf goed kennen, krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen is. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij dat je een topstage hebt bij BAS.

Meer over stage lopen bij BASBijbaan bij BAS – dat loopt gesmeerd

Is het geen vetpot, je school- of studentenleven? Daar kun je wat aan doen. Wat dacht je van een bijbaan bij BAS? Vrachtwagens wassen en poetsen, bijvoorbeeld. Zodat wij ze spik en span aan onze klanten kunnen afleveren. Of wat dacht je van klanten ontvangen en begeleiden in onze Experience Center in Veghel of een paar dagen of avonden in de week meedraaien in een van onze internationale sales- en serviceteams? Er is altijd wát te doen!

BAS heeft vestigingen in Veghel, Nijmegen, Tilburg en Veldhoven. Het zijn mooie bedrijven, waar de motor altijd op volle toeren draait. Daar kunnen we vaak een paar extra handen bij gebruiken. In de avonduren, weekenden of in vakantieperiodes. Dus: als jij zin hebt in een interessante bijbaan om je budget op te krikken, ga dan aan de slag bij BAS!

Meer over bijverdienen bij BAS


Traineeship bij BAS, de kickstart van je carrière

Op zoek naar een traineeship dat aansluit op jouw wensen, talenten en ambities en waarbij je mee mag werken aan uitdagende projecten? Dan ben je bij BAS aan het juiste adres! Wij bieden jou tal van mogelijkheden binnen onze expertises Inkoop, Verkoop, Sales Support, Techniek, Finance, HR, Marketing, IT & Development en After Sales.

Met een traineeship maak je kennis met de verschillende expertises binnen BAS. Uniek aan het traineeship bij BAS is dat we geen standaard traineeship uitrollen. Samen met jouw leidinggevende en onze trainingscoördinator bekijk je hoe jouw ideale traineeship eruit ziet. Je krijgt bovendien de vrijheid én de kansen om jezelf te ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak en mag rekenen op een uitgebreid opleiding- en begeleidingstraject. Starten, aanpakken, leren, specialiseren, doorschakelen en groeien. Een betere start van je carrière is er niet!

Meer over traineeships bij BASTruck Academy – Komen werken én leren bij BAS

Wat is de invloed van nieuwe, duurzame brandstof op de bedrijfsautotechniek? Hoe snel rijdt de wereldwijde transportsector op elektriciteit of biogas? Wat zijn de veranderingen in service en onderhoud als we 24/7 technische informatie delen tussen vrachtwagens en onze computers? Bedrijfsautotechniek wordt hogere wiskunde. Laat je niet afremmen en kom werken én leren bij de officiële Volvo en Renault Trucks dealerwerkplaatsen van BAS!

Bij de BAS Truck Academy word je opgeleid tot supermonteur! In een hightech omgeving doorloop je een intensief opleidingstraject tot 1e Bedrijfsautotechnicus. Jouw opleiding wordt volledig door BAS betaald, je krijgt een mooi fulltime salaris én een carrière garantie.  Bekwaam je in het vak in een moderne werkplaats, uitgerust met de beste tools en begeleiding door specialisten uit de praktijk.

Meer over onze Truck Academy


BAS in de praktijk – boeken dicht, ervaren bij BAS

BAS heeft goede banden met regionale onderwijsinstellingen. We nemen deel aan open dagen, verzorgen gastcolleges en komen met een interessante case naar jouw opleiding of school. Andersom kan ook, natuurlijk. Met de klas naar het hoofdkantoor van BAS, een bezoek aan de grootste werkplaats van Europa of onze moderne Volvo- en Renault Trucks dealer werkplaatsen. Wat je studiefase, -richting of –doel ook is, bij BAS staan de deuren voor je open.

In de school- of collegebanken leg je een stevige onderlaag voor je weg naar een mooie carrière. In techniek of IT, in bedrijfskunde of financieel management, in marketing, e-commerce, data science of personeelsmanagement. Hoe gaat het er straks in de praktijk aan toe? Wat valt er nu al bij BAS te leren en ontdekken om vaart te geven aan je studie?

Meer over BAS in de praktijk

BAS in beeld, op Instagram

Wat gebeurt er dagelijks bij BAS? Hoe zien je toekomstige collega’s eruit? Wat valt er nu alvast te ontdekken over een carrière zonder grenzen? 

Voor de schermen, achter de schermen, we brengen het allemaal in beeld op Instagram. Volg ons

Ga vol gas bij BAS!

Ervaren waarom wij de ideale werkgever zijn voor stagiaires?

      BIJ BAS OP DE KOFFIE

Fris kan ook, koekje erbij?