Werken in een internationaal bedrijf dat altijd is op zoek naar nieuwe kansen geeft mij enorm veel energie!

Silvia van Lieshout

Pré Sales medewerker at BAS

Werken in een internationaal bedrijf dat altijd is op zoek naar nieuwe kansen geeft mij enorm veel energie!

Silvia van Lieshout

Pré Sales medewerker at BAS

Kracht

Commercieel, klantcontact

Mijn traject

Ik werk al sinds 2009 met heel veel plezier bij BAS. In mijn rol ben ik het eerste klantcontact met de klant. Dus ik zoek uit wat de behoeftes zijn, of het een nieuwe of bestaande klant is, wat de klant zoekt, of we dat nog op voorraad hebben, hoe snel hij het nodig heeft en wat zijn budget is. Als al die stappen zijn doorlopen kan ik het juiste voortuig voor de klant vinden. Hij of zij kan daar nog bepaalde vragen over stellen maar wanneer het echt naar een verkoop overgaat dan wordt de klant doorgezet naar de verkoopafdeling. Het contact dat ik heb met de klant bestaat uit drie mogelijkheden: binnenkomende telefonie, aanvragen die we binnenkrijgen en de chat. 

Dit geeft mij energie

Werken in een internationaal bedrijf dat altijd is op zoek naar nieuwe kansen geeft mij enorm veel energie!  Ik leer iedere dag weer bij en heb, dankzij de vrijheid in mijn functie, al veel trainingen mogen volgen om mezelf verder te ontwikkelen. Door mijn studie toerisme heb ik veel talenkennis opgedaan en kan ik mijn Nederlands, Engels, Duits en Spaans hier mooi toepassen. Mijn afdeling vind ik erg leuk. Er zijn wat nieuwe mensen bijgekomen, maar het is wel gewoon gezellig. Er heerst ook een informele sfeer. Bij BAS zijn we ook heel vernieuwend. Door de jaren heen is bijvoorbeeld BAS Tyres, BAS Vans en BAS Machinery erbij gekomen en nu zijn we bezig met de overgang naar BAS World. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

‘’Werken in een internationaal bedrijf dat altijd is op zoek naar nieuwe kansen geeft mij enorm veel energie!’’

Trots op..

Ik ben er trots op dat wanneer ik een klant overdraag naar het verkoopteam, ik later hoor dat hij of zij ook daadwerkelijk wat heeft gekocht. Dan weet ik dat ik het vertrouwen heb gewonnen van een klant. Dat is heel belangrijk aangezien het om grote bedragen gaat en veel klanten niet eens eerst komen kijken voordat ze iets aanschaffen. Dat geeft natuurlijk een fijn gevoel!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken