Na de afdelingen Verkoop en Marketing, bevind ik me nu op de afdeling Product Management, als Product Catagory Marketeer.

Jelle Brus

Product Category Marketeer at BAS

Na de afdelingen Verkoop en Marketing, bevind ik me nu op de afdeling Product Management, als Product Catagory Marketeer.

Jelle Brus

Product Category Marketeer at BAS

Mijn traject

Ik ben mijn carrière bij BAS begonnen als verkoopondersteuning. Dit was een ideaal bijbaantje in combinatie met mijn studie, Commerciële Economie. Als verkoopondersteuning had ik verschillende taken ter assistentie van de verkoopafdeling van BAS Trucks. Zo hielp ik onze klanten in hun zoektocht naar een nieuwe truck, zorgde ik ervoor dat klanten werden opgehaald op het vliegveld en mocht ik, samen met een collega, ingekochte bedrijfswagens ophalen bij onze leveranciers. Daarnaast sprong ik ook wel eens bij, bij ons Pré-Sales team. Kortom, een super bijbaantje om te combineren met een commerciële studie, waarin je ontzettend veel leert!

"Na de afdelingen Verkoop en Marketing, bevind ik me nu op de afdeling Product Management, als Product Catagory Marketeer."

Na een jaar lang verkoopondersteuning te hebben gedaan mocht ik gaan afstuderen. Mijn afstudeerstage heb ik doorlopen op de marketingafdeling van BAS World. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik onderzocht op welke wijze BAS World het leadmanagementproces zou moeten inrichten om kwalitatief betere leads te genereren. Dit was van beide kanten goed bevallen en het resultaat was dan ook positief.  

Mede hierdoor heb ik na mijn afstudeerstage de kans gekregen om fulltime aan de slag te gaan op de afdeling Product Management, als Product Category Marketeer. Als Product Category Marketeer ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en verbeteren van marketingcampagnes voor alle productcategorieën. De campagnes hebben met name betrekking tot het verbeteren van de handel, zowel verkoop als inkoop.

Dit geeft mij energie..

Wanneer we goede voertuigen aangeboden krijgen via het inkoopformulier, deze daadwerkelijk inkopen en later ook weer verkopen. Of wanneer we verkopen halen uit de verkoopcampagnes die we opzetten voor bepaalde productgroepen.

Trots op..

De groei die we op dit moment realiseren met het inkoopformulier.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken