Wanneer na een drukke dag alles goed gelopen is en de klanten weer tevreden zijn, geeft dat enorm veel energie!

Stan de Langen

Operationeel Specialist Tyres at BAS

Wanneer na een drukke dag alles goed gelopen is en de klanten weer tevreden zijn, geeft dat enorm veel energie!

Stan de Langen

Operationeel Specialist Tyres at BAS

Kracht

Zorgen dat alles goed en gestructureerd verloopt op de binnendienst van BAS Tyres. Door mijn uitgebreide kennis, kan ik klanten en collega’s goed en snel helpen met de vragen die ze hebben.

Mijn traject

Ruim 2 jaar geleden ben ik begonnen bij BAS Tyres als 'Junior Verkoper'. Na een half jaar op de binnendienst had ik mijn draai al aardig gevonden. Het klanten contact, op zowel nationaal als internationaal gebied, trekt mij nog steeds erg aan. Via BAS heb ik al verschillende cursussen gevolgd, door deze cursussen heb ik mijzelf beter kunnen ontwikkelen binnen mijn functie.  Waar ik eerder nog struikelde over mijn woorden met Duitse klanten, spreek ik nu al een aardig woordje Duits. Nu, 2 jaar verder, zijn er verschillende collega’s bij gekomen en ben ik degene die moet zorgen dat alles vloeiend en gestructureerd verloopt.

Hier krijg ik energie van...

Elke dag is anders, de ene dag ben je druk om nationale en internationale klanten banden te verkopen en de andere dag ben je aan het regelen dat de door jou verkochte container vol met banden op tijd klaar staat om naar Afrika verstuurd te worden. Er hangt een informele sfeer binnen ons jonge en gedreven team. BAS Tyres groeit jaarlijks met 20%. Soms lijkt het een lastige opgave om de volgende maand de doelstellingen te halen, maar als dat dan toch weer lukt tovert dit een lach op ieders gezicht.

‘’Wanneer na een drukke dag alles goed gelopen is en de klanten weer tevreden zijn, geeft dat enorm veel energie!’’

Trots op...

Het is super om te zien dat de activeiten die we doen binnen BAS Tyres ook zijn vruchten afwerpt. We hebben als BAS Tyres een grote voorraad aan budget en premium banden die we internationaal aanbieden en een geoliede lever- en montageformule. Als onafhankelijk bandencentrum met een slijtvast leveranciersnetwerk leveren we kwaliteit voor de beste prijs. In ons magazijn hebben we direct grip op meer dan 15.000 truckbanden en machinebanden. Nieuw en retreaded.  Kortom we zijn inmiddels een grote internationale naam! Maar we blijven nog steeds groeien.  Inmiddels hebben we ook gerealiseerd dat op verschillende vestigingen binnen BAS nu ook truckbanden worden gemonteerd, we zijn hier nog steeds mee aan het uitbreiden. De plannen voor de toekomst liggen klaar en hier gaan we met vol enthousiasme mee aan de slag!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken