Vanaf het eerste moment was het contact met BAS goed. Dit is niet veranderd sinds ik naar Nederland ben verhuisd en hier werk. BAS is écht goed voor hun mensen.

Romanos Sevastidis

Medior Developer

Vanaf het eerste moment was het contact met BAS goed. Dit is niet veranderd sinds ik naar Nederland ben verhuisd en hier werk. BAS is écht goed voor hun mensen.

Romanos Sevastidis

Medior Developer

Kracht

Ik jaag mijn doelen na, als ik iets in gedachten heb zorg ik ervoor dat dat ook gaat gebeuren.

Mijn traject

Tot mijn 17e heb ik in Uzbekistan gewoond, toen ben ik gaan studeren in Griekenland en daarna heb ik nog in Turkije én in Rusland gewoond. Toen ik 8/9 jaar in Rusland woonde kwam ik BAS tegen via LinkedIn. Ik heb besloten om contact op te nemen zonder enige ervaring in IT, hiervoor ben ik namelijk altijd professioneel vertaler geweest. Ik heb de testen gehaald, leuke sollicitatiegesprekken gehad en de rest is geschiedenis! Ik werk inmiddels één jaar bij BAS. Vanaf het eerste moment was het contact goed. Dit is niet veranderd sinds ik naar Nederland ben verhuisd en hier werk. BAS is écht goed voor hun mensen. 

Dit geeft mij energie

Succes! Dit kan persoonlijk zijn maar ook op zakelijk vlak. Ik heb heel veel geleerd over development en ben nog lang niet uitgeleerd. Onlangs ben ik gepromoveerd van junior- naar medior developer. Mijn volgende doel is promoveren tot senior developer! Dit betekent dat ik in mijn vrije tijd veel bezig ben met bijleren over development. Ik moet natuurlijk mijn ervaren collega's met een technische achtergrond wel bij kunnen houden ;-).

''Vanaf het eerste moment was het contact met BAS goed. Dit is niet veranderd sinds ik naar Nederland ben verhuisd en hier werk. BAS is écht goed voor hun mensen.''

Trots op..

Ik ben er trots op dat ik echte vrienden heb gevonden op het werk. De communicatie gaat super, ondanks dat we inmiddels 27 nationaliteiten in dienst hebben bij BAS. Ik denk dat dat iets is om echt trots op te zijn!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken