Waar ben je naar op zoek?

MarketingEffectieve marketing met een maximaal rendement

Commercieel gedreven en gespitst op het optimaliseren en personaliseren van de klantreis. Offline en online. Marketing bij BAS biedt een kleurrijk palet van speelvelden en specialismen. Met klantdata als goudmijn en geavanceerde meetmethodieken als bron. Samen zetten we ons in voor effectieve marketingtrajecten met een maximaal rendement.

Turnkey truckconcepten, mining, machinery, onderdelen en banden. Wat ze gemeen hebben? Je hebt er kopers voor nodig. Dat begint met het spel van klanten bereiken, enthousiasmeren, boeien en binden via tal van kanalen. Leads identificeren, campagnes opzetten en bijsturen. 

Alles uit de kast voor de customer journey

Marketing bij BAS voltrekt zich voor 80 tot 90 procent online. Met veel nadruk op branding, data-driven targeting en leadgeneratie. ‘Marketing door een commerciële bril’. Strategieën formuleren en recht op ons doel af. Voor de hele organisatie – Retail, Trade en Service – en vanuit de visie dat lange termijninvesteringen winstgevend zijn.

Websites, E-platforms, internationale portals. productpresentaties, beurzen en business events. Actie, reactie, transactie. Bij BAS zetten we alle beschikbare marketingtechnieken en kanalen in om de Nederlandse en internationale transportwereld aan ons A-merk te binden. We testen alle beslissingen die we maken en acties die we ondernemen, sturen bij waar nodig en halen alles uit de kast voor de customer journey.

Marketing bij BAS, kortweg

Eager, creatief, strategisch en doortastend vermogen. Die kwaliteiten proef je in het BAS marketingteam. Veel frisse ideeën, hoog innovatief vermogen en directe lijnen met verkoop en IT leveren een bijzondere synergie op. Iedereen pakt zijn specialisme en draagt bij aan vernieuwende omnichannel-trajecten. SEO, SEA, conversie-optimalisatie, content marketing, mobile marketing, UX-design, het staat allemaal op het marketing menu. Veelvoorkomende vacatures zijn: marketing communicatie specialist, (ux) designer, online marketeer en SEO/SEA specialist.

Marketing bij BAS - stijle leercurves, hoge gunfactor

Ruimte en vrijheid voor jouw ideeën en creativiteit

Ruimte en vrijheid voor jouw ideeën en creativiteit

Brainstormsessies, geen obstakels om uit je comfortzone te stappen

Brainstormsessies, geen obstakels om uit je comfortzone te stappen

Volledig ingebed in de totale retail-, trade- en serviceorganisatie

Volledig ingebed in de totale retail-, trade- en serviceorganisatie

Geen carrièrekans meer missen?

Activeer jouw BAS jobalert!

Enkele van jouw toekomstige collega's