Inmiddels heb ik de basistechniek al redelijk onder de knie en mag ik op de zaterdag, naast het poetsen, ook regelmatig mee sleutelen.

Dennis Croonen

Werkplaats ondersteuner at BAS Truck Center

Inmiddels heb ik de basistechniek al redelijk onder de knie en mag ik op de zaterdag, naast het poetsen, ook regelmatig mee sleutelen.

Dennis Croonen

Werkplaats ondersteuner at BAS Truck Center

Mijn traject

Als klein kind was ik altijd al erg gefascineerd door trucks en techniek. Met een vader die al ruim 25 jaar bij BAS in Nijmegen werkt was het voor mij de ideale tijdsbesteding om regelmatig met hem mee naar het werk te gaan. Als hij nooddienst had stond ik altijd als eerste bij de deur om met hem mee te gaan. In 2016 mocht ik een keer met mijn vader mee naar de BAS BBQ in Nijmegen. Als verrassing kreeg ik tijdens de BBQ ter plekke een bijbaan voor de zaterdagen aangeboden als poetser. Die kans heb ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Als poetser zorg ik ervoor dat de werkplaats spik en span is zodat de monteurs de week fijn kunnen beginnen. Voor mij is het de ideale stap om aan de slag te gaan in de werkplaats én natuurlijk lekker bij te verdienen. In de zomer van 2018 ben ik mijn opleiding technisch specialist bedrijfswagens te ROC Nijmegen gestart. Momenteel zit ik in het eerste leerjaar en loop ik, naast mijn bijbaan, ook nog stage bij BAS. Hoe meer BAS hoe beter! Inmiddels heb ik de basistechniek al redelijk onder de knie en mag ik ook op de zaterdag, naast het poetsen, ook regelmatig mee sleutelen. Stap voor stap leer ik steeds meer over trucktechniek.

"Inmiddels heb ik de basistechniek al redelijk onder de knie en mag ik op de zaterdag, naast het poetsen, ook regelmatig mee sleutelen."

Dit geeft mij energie..

Aan trucks is altijd te werken. De techniek staat nooit stil en houd nooit op. Ik vind het harstikke mooi om die techniek te leren kennen en deze eigen te maken. Daarnaast werken we in Nijmegen met een hele fijne club collega’s.

Trots op..

Ik ben er trots op dat ik bij het poetsen ben begonnen en vanuit daar mijn kansen heb gepakt om in de praktijk verder te leren. Ik ga de komende jaren nog een mooie groei doormaken als monteur

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken