Ik zie mijn collega’s meer als vrienden waar ik samen plezier mee maak, maar we elkaar ook tot een hoger niveau tillen.

Mauro Brus

Online Inkoper at BAS World

Ik zie mijn collega’s meer als vrienden waar ik samen plezier mee maak, maar we elkaar ook tot een hoger niveau tillen.

Mauro Brus

Online Inkoper at BAS World

Kracht

Proactief, passievol, relaties aangaan

Mijn traject

Ik ben in 2013 bij BAS gestart als poetser in de werkplaats. In de loop der jaren heb ik meerdere stappen binnen de organisatie mogen zetten. Nu werk ik alweer bijna 2 jaar als online inkoper. Voorheen gingen we nog met de auto naar de leverancier om daar voertuigen in te kopen. Online misten we heel veel. Nu doen we veel aan advertenties en hebben we ook een relatiebestand waardoor we voertuigen krijgen aangeboden. Ik ben verantwoordelijk voor de markt in Noorwegen, Zweden en Estland. Het is vooral online maar af en toe ga ik nog die kant op om even mijn gezicht te laten zien.

Het is gaaf om dit alles te doen met een jong, informeel en gedreven team met diverse achtergronden en culturen. Samen houden we elkaar scherp, stimuleren we elkaar om het iedere dag beter te doen en vieren we successen.

''Ik zie mijn collega’s meer als vrienden waar ik samen plezier mee maak, maar we elkaar ook tot een hoger niveau tillen.''

Hier krijg ik energie van

Hiervoor werkte ik op de verkoopafdeling en dat vond ik al erg leuk en kreeg je echt een kick als er een voertuig was verkocht. Nu op de inkoopafdeling krijg ik twee keer die kick. Eén keer wanneer ik een goede deal heb voor het inkopen van een voertuig en één keer wanneer ik later hoor dat dat voertuig met een mooie marge is verkocht. Ik werk hier nu bijna 10 jaar en ik zie mijn collega’s meer als vrienden waar ik samen plezier mee maak, maar we elkaar ook tot een hoger niveau tillen. BAS is voor mij zeer vooruitstrevend en ik wil gewoon lekker knallen. Daar krijg ik echt energie van!

Trots op..

Eigenlijk zijn wij als team nu de grondleggers van hoe de online inkoop er nu voorstaat. Voorheen hadden we geen online, maar nu dat er wel is, is de inkoop veel effectiever geworden. Daar ben ik erg trots op!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken