Ik ben nu sinds 2 maanden in dienst en ik voel me enorm thuis. Ik werk samen met een inspirerend team en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Iris van der Zanden

Product Owner

Ik ben nu sinds 2 maanden in dienst en ik voel me enorm thuis. Ik werk samen met een inspirerend team en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Iris van der Zanden

Product Owner

Kracht

Mijn kracht is dat ik de mensen om mij heen kan enthousiasmeren, motiveren en goed met verschillende soorten mensen kan levelen. Dat is handig in mijn rol als Product Owner, want ik spreek dagelijks heel veel verschillende soorten mensen. Van management tot developers tot gebruikers van ons product. 
 

Mijn traject

Ik heb de opleiding Business Innovation op de Avans in Den Bosch afgerond. Deze opleiding focust zich op innoveren en vernieuwing tot stand brengen binnen bedrijven. Het is een ondernemende en creatieve opleiding waar je vakken krijgt als kritisch denken, gamification, draagvlak creatie, brainstorming en innovatie methodes. Ik ben afgestudeerd bij een bedrijf wat zich bezighield met het ontwikkelen van financiële tools voor MKB- ers, ik begeleidde daar innovatie trajecten en heb daar een start gemaakt met marketing automation. Dit is een hele mooie opstap geweest om bij een groter bedrijf aan de slag te gaan. Met de conclusie dat een rol als Product Owner echt wat voor mij is, ben ik op zoek gegaan en viel BAS al snel op. BAS past perfect bij mij door de grootte, de branche en dat het een warm en nuchter bedrijf is. Het eerste sollicitatiegesprek wat ik heb gevoerd met mijn manager Michiel en collega Karlijn voelde direct goed!


‘’Ik ben nu sinds 2 maanden in dienst en ik voel me enorm thuis. Ik werk samen met een inspirerend team en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk! ‘’

 
Dit geeft mij energie

Impact maken, dingen creëren en de combinatie van creativiteit en ondernemerschap. Samen met het team leveren we in sprints van 3 weken steeds opnieuw waarde voor de business. Elke keer zijn er weer nieuwe uitdagingen; wie heeft wat nodig en hoe kunnen we verbeteren. Na zo’n sprint heb je een heel voldaan gevoel. Het voelt echt als een kleine overwinning! Om de 6 weken hebben we een celebration met de hele afdeling. Iedereen deelt de behaalde successen en daar drinken we dan een biertje op!


Trots op..

Ik ben trots op het feit dat ik mijn plek helemaal heb gevonden bij BAS. Ik werk hier nu 2 maanden en ik voel me enorm thuis. Ik werk samen met een inspirerend team en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!  
 

Wil jij samenwerken met Iris? Onze IT & Development afdeling is op zoek naar meer talent! Bekijk alle openstaande vacatures hier.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken