Scholieren & Studenten

Zoek je een stage, bijbaan of traineeship? Bij BAS is er altijd plek voor mensen met talent én ambitie. Stap jij aan boord van onze BAS-trein? Ontwikkel jezelf en groei mee met BAS, Brabants familiebedrijf en wereldspeler in Automotive. Maak je eerste meters in: internationale sales, de slimste magazijn- en serviceprocessen, bedrijfsauto- en trucktechniek, klanten ontvangen, IT of marketingprojecten. Je kunt bij BAS alle kanten op. Kom bijverdienen en doe ervaring op. Boost je CV en bankrekening bij BAS.


Stage bij BAS

Een stage bij BAS? Dat loopt gesmeerd. Van autotechniek en commerciële economie tot development en internationale handel. En eigenlijk alles wat daar tussenin zit. Bij BAS heb je van start tot finish een uitdagende stageperiode te pakken. Meewerk- of afstudeerstage, wij bespreken graag met jou welke opdracht het beste bij jou past. Aansluitend op jouw wensen en opleiding. 

Via de BAS Academy ontwikkel jij jezelf en vanuit BAS krijg je begeleiding van een stagebegeleider en trainingscoördinator. Opgedane kennis kun je direct toepassen in de praktijk. Wij willen vooruit, elke dag. Dat vormt de perfecte plek voor studenten om hun eerste kilometers te maken in het werkveld. Met ook voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij dat je een topstage hebt bij BAS.

Bekijk onze stage vacatures



Traineeship bij BAS

Net klaar met je opleiding? Maar weet je niet welke afslag je neemt? Als starter is het lastig om richting te kiezen of je vast te leggen op één specialisme. Bij BAS verken je opties en ontdek je talenten. Via een traineeship maak je in sneltreinvaart kennis met de verschillende expertises binnen BAS. Zet talloze kilometers op je teller binnen onze afdelingen Inkoop, Verkoop, Sales Support, Techniek, IT & Development, Marketing, Finance, HR of After Sales. 

Bij BAS bevind je je in de ideale leeromgeving. Met de hechtheid van een Brabants familiebedrijf en de professionaliteit van een internationale onderneming. Een traineeship bij BAS stel je samen met jouw leidinggevende en onze trainingscoördinator. Afgestemd op jouw wensen. Starten, aanpakken, leren, specialiseren, doorschakelen en groeien. Bij BAS volg je als trainee een uitgebreid opleiding- en begeleidingstraject. Kickstart je carrière!

Bekijk onze traineeships


Truck Academy

Wil je supergraag een supermonteur worden? In de hightech omgeving van BAS Truck Academy doorloop je een intensief opleidingstraject tot 1ste Bedrijfsautotechnicus. Jouw opleiding wordt volledig door BAS betaald, je krijgt een mooi fulltime salaris en garantie om carrière te maken. We leiden je op tot toptechnicus, in Europa’s grootste en moderne werkplaats. Uitgerust met de beste tools en begeleid door specialisten uit de praktijk. Je leert alles over het onderhouden, repareren en opbouwen van trucks en bestelwagens. 

Innovaties in de bedrijfsautotechniek volgen elkaar snel op. Denk aan elektriciteit en biogas, zelfrijdende trucks en het 24/7 delen van technische informatie uit de truck. Laat je niet afremmen en kies uit onze BBL- en BOL-routes. Kom werken én leren bij de officiële Volvo en Renault Trucks dealerwerkplaatsen van BAS. Word de monteur van morgen en start bij de BAS Truck Academy. Een initiatief van BOVAG, ROC en enkele vooraanstaande truckdealers, waaronder BAS.



Bijbaan bij BAS

Vakken vullen is leuk, maar bij BAS verdien je prima, leer je veel en ga je nooit op de automatische piloot. Er is altijd wát te doen. Van vrachtwagens wassen en poetsen, klanten ontvangen in onze Experience Center tot het meedraaien in onze internationale sales- en serviceteams. Of je spijkert je kennis bij over vrachtwagentechniek in één van onze werkplaatsen. 

BAS heeft vestigingen in Veghel, Nijmegen, Tilburg en Veldhoven. De motoren draaien hier altijd op volle toeren. Een paar extra handen kunnen we dus absoluut gebruiken. In de avonduren, weekenden of vakantieperiodes. Behoefte aan een bijbaan om je budget op te krikken? Kom werken bij BAS, het mooiste familiebedrijf van Brabant. Je leert elke dag over trucks, trailers, machines, bedrijfswagens, banden en onderdelen.

Meer weten over de mogelijkheden?


BAS in de praktijk

Een blik onder de motorkap. Dat kan bij BAS. We hebben namelijk goede banden met regionale onderwijsinstellingen. En we nemen deel aan open dagen, verzorgen gastcolleges en komen met een interessante case naar jouw opleiding of school. Andersom kan ook, natuurlijk. Met de klas naar het hoofdkantoor van BAS, een bezoek aan de grootste werkplaats van Europa of onze moderne Volvo- en Renault Trucks dealer werkplaatsen. Wat je studierichting of -doel ook is, BAS denkt met je mee. 

Boeken dicht, ervaar hoe het er in de praktijk aan toe gaat. In techniek of IT, bedrijfskunde of financieel management, marketing, e-commerce, data science of personeelsmanagement. BAS helpt je om jouw route succesvol af te leggen. Wil jij met jouw klas, studiegroep of vereniging een keer langskomen bij BAS?

Meer weten over de mogelijkheden?