Elke week ben ik onderweg in het buitenland om trucks, lichte bedrijfsauto’s en bouwmachines te kopen voor onze klanten over de hele wereld.

Koen Uiterwijk

Inkoper at BAS World

Elke week ben ik onderweg in het buitenland om trucks, lichte bedrijfsauto’s en bouwmachines te kopen voor onze klanten over de hele wereld.

Koen Uiterwijk

Inkoper at BAS World

Mijn traject

Alweer een flinke tijd geleden, in 2000, ben ik geslaagd aan de IVA in Driebergen. Interesse in automotive, en in het bijzonder commerciele voertuigen, heb ik altijd al gehad. Een carriere in de Automotive was voor mij dan ook niet meer dan logisch. Voordat ik bij BAS in dienst kwam heb ik bij Volvo en Kleyn Trucks gewerkt. In die tijd kwam ik al veel in het buitenland en kwam ik weleens Inkopers van BAS Trucks tegen. Zo raakte ik in Denemarken een keer aan de praat met Frans. Frans vertelde met zoveel plezier en passie over BAS Trucks dat ik erg nieuwsgierig werd. Van het een kwam het ander en voordat ik het wist zat ik met de eigenaar van BAS Trucks om tafel. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaar met heel veel plezier als Inkoper bij BAS Trucks. Elke week ben ik onderweg in het buitenland om trucks, lichte bedrijfsauto’s en bouwmachines te kopen voor onze klanten over de hele wereld. Dagelijks zit ik bij vaste en nieuwe leveranciers aan tafel, met name fabrikanten, leasemaatschappijen, transportbedrijven en banken. Elke dag probeer ik de beste voertuigen te zoeken en te kopen voor de beste prijs.

Hier krijg ik energie van

Elke dag krijg ik weer energie van veel jonge, enthousiaste en actieve collega’s om me heen. Als team zorgen we er elke dag voor dat we samen rond de 40 gebruikte voertuigen kopen en verkopen. Dit is echt een hele prestatie en we blijven steeds groeien. De snelle en duidelijke communicatie maakt het mogelijk om steeds meer gas te geven voor mij onderweg. Bij BAS heb je alle kansen en mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Iedere keer sta ik er weer van te kijken hoe goed mensen zich willen en kunnen ontwikkelen bij BAS. Waar ik verder energie van krijg is het steeds weer uitbreiden en verbeteren van mijn zakelijke contacten in het buitenland. Uiteraard is er daarnaast ter ontspanning ‘s avonds ook meestal nog wel tijd om een rondje hard te lopen.

"Elke week ben ik onderweg in het buitenland om trucks, lichte bedrijfsauto’s en bouwmachines te kopen voor onze klanten over de hele wereld."

Trots op..

Elke dag ben ik weer trots om voor BAS Trucks op pad te mogen. De samenwerking met de collega’s op kantoor maakt het mogelijk om steeds meer en beter in te kopen. Als ik terugkijk naar de ontwikkelingen de afgelopen 3 jaar, zijn we nog beter en nog efficiënter gaan werken. Ik ben benieuwd waar we over 3 jaar staan!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken