"Het bijzondere van werken bij BAS? Van alle factoren die succesbepalend zijn voor je carrière geven je eigen inzet en ambitie de doorslag. Wij geven je de ruimte, kansen en tools om jezelf maximaal te ontwikkelen. Kortom, bij BAS zit jij zelf aan het stuur van jouw carrière!''

Aan het stuur van jouw carrière

Monteur of lease-adviseur, accountmanager of financieel controller. Wat je ook bent of wilt worden, BAS biedt je een carrière zonder grenzen. Hoe je bij ons kunt starten? Solliciteer op de vacature die jou triggert en kom een keer kennismaken in Veghel, Nijmegen, Veldhoven of Tilburg.

check alle vacatures

Alle expertises op een rij

Waar maak jij het verschil?

Inkoop

Productmanagers, inkopers binnendienst, inkopers buitendienst en meer…

Verkoop

Accountmanagers, verkoopmedewerkers en meer…

Sales Support

Sales engineers, klantcontact medewerkers, shipping-experts en meer..

Werkplaats

Truckmonteurs, technisch specialisten, magazijnmedewerkers en meer…

After Sales

Service coördinatoren, claim-handlers, chauffeurstrainers, consultants en meer…

IT & Development

Software engineers, data-analisten, werkplekbeheerders en meer...

Marketing

Designers, marketeers, SEO/SEA-experts, branding specialisten en meer…

HR & Finance

Finance controllers, HR-strategen, financieel medewerkers en meer…

Werken bij BAS – wat wil je nog meer beleven?

Werken bij een professionele topspeler

De bedrijven van BAS kunnen worden onderverdeeld in drie takken: Retail, Trade en Services. We zijn dealer van de topmerken Volvo, Renault-en DAF Trucks en daarnaast leveren we in eigen huis ontwikkelde trucks voor de mijnbouwindustrie. Als handelsonderneming staan we op 1 in de internationale in- en verkoop van gebruikte trucks, bedrijfswagens, bouwmachines, onderdelen en banden. Als dienstverlener levert BAS maatwerk in lease, verhuur en fleet management.

De nationale en internationale transportwereld kent ons als een betrouwbare en klantgerichte organisatie. Dat straalt af op je rol bij BAS, wat je vakgebied ook is. Jouw inzet heeft impact en wordt gewaardeerd. Je bent bij BAS verzekerd van uitdagend werk in een toekomstbestendige, sfeervolle en slagkrachtige organisatie met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

BAS, baanbrekend

Een carrière bij BAS heeft veel gezichten en kent geen grenzen. Een kickstart als monteur in Veghel, doorgroeien naar de positie van technisch specialist, service coördinator of chef werkplaats. Starten op Sales Support, doorgroeien in een commerciële of leidinggevende rol.

Zomaar een selectie uit individuele succesverhalen. Ze illustreren dat je bij BAS de kans krijgt om door te groeien of een andere richting in te slaan binnen onze bedrijven. Bij BAS breek je door de grenzen van een baan heen en ga je voor een dynamische carrière.
 

Altijd een warme start

Wat je expertise en ambities ook zijn, bij BAS maak je een warme start. Met een uitgebreid welkomst- en inwerkprogramma leer je onze organisatie en medewerkers goed kennen. Je wordt ondergedompeld in een warm, Brabants bad. Naast een fijne en moderne werkplek bieden we je maximale ondersteuning voor een goede start.

Zo staat er een e-learning programma voor je klaar en met een gedegen ‘training on the job’ zorgen we dat je snel en goed voorbereid aan de slag kunt. Je wordt hier uitstekend in begeleid door jouw leidinggevende en onze trainingscoördinatoren Michel en Marlou. Zodra je bij BAS start, komt jouw carrière in de hoogste versnelling.

Onderhoud met jarenlange garantie

Maximale ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen, professioneel én persoonlijk. Daar staat de BAS Academy voor. Want als jij kunt doen waar je goed in bent, zit je lekker in je vel. Hierdoor ben jij in staat topprestaties te leveren. Van e-learnings over onze systemen en voertuigen, coaching on the job en een persoonlijk ontwikkelplan tot deelname aan trainingen en interne opleidingsprogramma’s. Met het aanbod van BAS Academy kom je verder.

Ook geven we je de kans om extern verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Zo stimuleren we deelname aan relevante seminars en beurzen en hebben we een speciale studiekostenregeling voor leergierige en gedreven collega’s. Daarnaast krijgen onze monteurs van BAS Truck Center toegang tot de merkspecifieke trainingen van Volvo en Renault Trucks. Kortom, BAS Academy biedt je volop ondersteuning om je ambities waar te maken en je duurzaam in jouw vakgebied te ontwikkelen. Je carrière lang.

Daar haal je energie uit!

Gezondheid, fitheid en presteren gaan bij BAS hand in hand. Je krijgt bij BAS onbeperkt toegang tot het BAS Fit-programma. Van een eerste werkplekcheck en vers fruit op kantoor tot deelnemen aan fitness- en sportactiviteiten die jou op het lijf zijn geschreven. Nergens vind je een uitgebreider en veelzijdiger bedrijfsprogramma om te werken aan je gezondheid en conditie. BAS Fit; onze medewerkers lopen er mee weg. Jij toch ook?

In onze Basserie vind je vers belegde broodjes, warme soepen, gevulde salades, vers fruit en veel keuze in warme en koude drankjes. Je ontmoet collega’s om bij te praten of neemt je lunch mee als to-go tijdens een wandeling met jouw team. Aan jou de keuze hoe jij het beste oplaadt.  Na elke stop heb je weer genoeg energie om vol gas verder te gaan met de dingen waar je goed in bent.

Daar wil je bij horen

Wie de eerste keer bij BAS binnenloopt, is altijd verrast! Waar komt die energie vandaan? Er is altijd actie om je heen, bedrijvigheid. Geen mens die op de klok let. Bij BAS hebben we plezier in wat we doen en overtreffen we onszelf graag. De vriendschappelijke en informele werksfeer bij BAS biedt jou de ruimte om jezelf te overtreffen.

Sleutelwoorden? Brabants, benaderbaar, slagkrachtig, sfeervol en betrokken. Hard werken, maar ook: samen een biertje of wijntje drinken tijdens de vrijdagmiddagborrel aan onze eigen BAS bar en spectaculaire feesten en bedrijfsevenementen waar eindeloos over wordt nagepraat. BAS is een bedrijf waar hard wordt gewerkt en successen worden gevierd. En daar wil je bij horen!

Collega's aan het woord