Waar ben je naar op zoek?

Werken bij BAS

Aan het stuur van jouw carrière.

Een carrière bij BAS kent vele gezichten. Of jij nu een kickstart gaat maken als monteur in onze werkplaats in Nijmegen of leiding gaat geven aan de IT-afdeling op ons hoofdkantoor in Veghel, de kansen die je bij ons krijgt kennen geen grenzen.

Wat je ambities ook zijn, bij BAS maak je gegarandeerd een warme start. Met een uitgebreid welkomst- en inwerkprogramma leer je onze organisatie en jouw nieuwe collega’s goed kennen. Nieuwsgierig? Solliciteer op de vacature die jou triggert en kom een keer kennismaken in Veghel, Nijmegen, Veldhoven of Tilburg.

Bij ons speel je op topniveau.

Bij BAS bevind je je altijd midden in het speelveld van de nationale én internationale transportwereld. Zo zijn wij niet alleen truckdealer van de topmerken Volvo, Renault en DAF, maar leveren wij ook zelf ontwikkelde trucks voor de mijnbouwindustrie. Ook staan wij op de koppositie als het gaat om de internationale in- en verkoop van gebruikte trucks, bedrijfswagens, bouwmachines, onderdelen en banden. Daarnaast leveren wij als dienstverlener maatwerk als gaat om lease, verhuur en fleet management.

Ons bedrijf staat bekend als een betrouwbare en klantgerichte organisatie. Dit straalt af op jouw rol bij BAS, ongeacht het vakgebied. Jouw inzet heeft impact en wordt gewaardeerd. Bij ons ben je verzekerd van uitdagend werk in een innovatieve en transparante organisatie met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Dit kenmerkt het werken bij BAS.

Een informele organisatie die openstaat voor alle culturen

Een informele organisatie die openstaat voor alle culturen

Vol gas verkopen we samen jaarlijks meer dan 10.000 voertuigen

Vol gas verkopen we samen jaarlijks meer dan 10.000 voertuigen

Een jonge organisatie met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar

Een jonge organisatie met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar

Samenwerken met 900+ collega's verdeeld over 9 expertises

Samenwerken met 900+ collega's verdeeld over 9 expertises

Een jonge organisatie met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar

Een jonge organisatie met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar

Onderhoud met jarenlange garantie.

Bij ons krijg je alle ruimte en ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen, professioneel én persoonlijk. Dit komt allemaal terug in onze BAS Academy. Van e-learnings over onze systemen en voertuigen tot een persoonlijk ontwikkelplan. Alles om jou te laten groeien.

Daarnaast geven wij je ook de kans om extern verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Door deel te nemen aan relevante seminars en beurzen. En mocht je écht dat stapje extra willen zetten bieden we je ook een speciale studiekostenregeling.

Kortom, we bieden je volop kansen en ondersteuning om je ambities waar te maken en duurzaam te ontwikkelen in jouw vakgebied. We zeggen niet voor niks geen baan, maar een carrière. 

Hard werken en successen vieren.

Wie bij BAS binnenloopt, is altijd verrast. Waar komt die energie vandaan? Bij BAS hebben we plezier in wat we doen. Daarnaast hebben we de continue drive om te innoveren en onszelf te verbeteren. Daartoe biedt de vriendschappelijke en informele werksfeer alle ruimte.

Ook vinden wij het ook belangrijk om in te zetten op een goede gezondheid voor onze collega’s. Je krijgt dan ook onbeperkt toegang tot het BAS Fit programma. Denk daarbij aan iedere dag vers fruit op jouw werkplek. Ook biedt onze eigen BASserie gezonde en goed belegde broodjes, gevulde salades en veel keuze in warme en koude drankjes voor bij de lunch. Na iedere stop bij de BASserie zit je weer vol energie om te doen waar jij goed in bent.  

Bij BAS is het hard werken, maar is er ook alle ruimte om gezellig samen een biertje of wijntje drinken op de vrijdagmiddagborrel. En dat is niet alles, we organiseren namelijk ook spectaculaire feesten en bedrijfsevenementen waar eindeloos over wordt nagepraat. Geloof ons, daar wil je bij horen.

Jouw toekomstige collega's aan het woord.

BAS in beeld, op Instagram

Wat gebeurt er dagelijks bij BAS? Hoe zien je toekomstige collega’s eruit? Wat valt er nu alvast te ontdekken over een carrière zonder grenzen? 

Voor de schermen, achter de schermen, we brengen het allemaal in beeld op Instagram. Volg ons