Ik ben van kleins af aan al erg geïnteresseerd in transport en vrachtwagens. Het geeft mij veel plezier om voor klanten en met collega’s met dezelfde passie voor deze sector, te kunnen werken.

Maarten Smits

Medewerker Business Support at BAS

Ik ben van kleins af aan al erg geïnteresseerd in transport en vrachtwagens. Het geeft mij veel plezier om voor klanten en met collega’s met dezelfde passie voor deze sector, te kunnen werken.

Maarten Smits

Medewerker Business Support at BAS

Kracht

Goede kennis van onze data en oplossingsgericht 

Mijn carrière

Ik zorg in mijn rol voor de meest uiteenlopende analyses omtrent het kostenverloop van bijv. een wagenpark. Hierbij kun je denken aan vragen als “waarom is het wagenpark van klant A duurder dan die van klant B?” of “wat kosten al onze Euro 6-voertuigen met een servicecontract per kilometer?”. Samen met collega’s stel ik onderhoudsplannen op voor klanten en kijk ik hoe we dit het beste in onze calculatie kunnen verwerken.

We ontwikkelen inhouse ons eigen BAS Dealer Management Systeem (DMS) en daarvoor ben ik bezig met het migreren van alle data uit de oude systemen naar het nieuwe BAS DMS. Bijvoorbeeld bedenken hoe we diverse zaken in de toekomst zo efficiënt mogelijk kunnen beheren en het maken van plannen om alle historische data naar wens van de gebruiker naar het nieuwe DMS over te zetten. Dit is een uitdagende klus, het gaat namelijk over zo’n 250.000 verschillende onderdelen, 40.000 voertuigen, 4.000 standaard werkzaamheden incl. normtijden en bijna 450.000 historische werkorders.

De afwisseling tussen bezig zijn met data, iets uitwerken voor een externe klant en diverse interne verbetertrajecten, maakt het voor mij de ideale functie!

''Ik ben van kleins af aan al erg geïnteresseerd in transport en vrachtwagens. Het geeft mij veel plezier om voor klanten en met collega’s met dezelfde passie voor deze sector, te kunnen werken.''

Hier krijg ik energie van..

Ik krijg er energie van om voor zo’n mooi bedrijf als BAS te werken.

Binnen de afdeling wordt iedereen gezien als ‘de specialist’ op zijn vakgebied. Hierdoor krijg je veel vrijheid om een eigen invulling aan je werkzaamheden en doelstellingen te geven. Ondanks dat iedereen bezig is met zijn eigen specialisme, staat samenwerken voorop. Dit in een gemoedelijke ‘Brabantse’ sfeer waarin ook ruimte is voor een grapje en het bespreken van vrije tijd gerelateerde zaken. Daarnaast zorgen wekelijks spinnen met collega’s in de sportschool, wielrennen met collega’s in Limburg en de diverse borrels met de afdeling, voor een goede mix van in- en ontspanning binnen het bedrijf.

Trots op..

Een opdracht waar ik een enorme boost van krijg is het ontwikkelen van ons nieuwe Dealer Management Systeem (DMS). Hier kan ik mijn kennis van data inzetten om zo het nieuwe DMS zo efficiënt mogelijk in te richten. Ook maak ik plannen om alle data uit het oude DMS naar het nieuwe DMS te migreren. Denk hierbij aan 250.000 verschillende onderdelen, 40.000 voertuigen, 4.000 standaard werkzaamheden incl. normtijden en bijna 450.000 historische werkorders. Kortom, een heel groot en belangrijk project waar ik trots op ben om aan te mogen werken.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken