Waar ben je naar op zoek?

Jari Evers

Junior Business Controller Sales at BAS Trucks

Elke ochtend wanneer ik de afslag van de A50 neem en ik zie de gigantische parking van BAS Trucks ben ik weer trots om aan de slag te gaan bij zo’n fantastisch bedrijf!

Kracht

Geduldig & behulpzaam

Mijn traject

Ik ben bij BAS begonnen als trainee waarbij mij de mogelijkheid werd geboden om binnen alle, voor mij interessante, afdelingen kennis op te doen. Zo’n kans pak je natuurlijk met beide handen aan! Tijdens mijn Traineeship ben ik erachter gekomen waar mijn talenten en interesses liggen en heb ik mezelf kunnen ontwikkelen. Na mijn Traineeship kreeg ik de kans om als Junior Business Controller aan de slag te gaan.

Trots op

Ik ben trots op de stap die ik binnen BAS heb kunnen maken. Als Business Controller is het mijn taak samen met de verkoopleiders opvolging te geven aan de uitgeschreven beleidspunten. Hiermee proberen we elke dag om onszelf en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

In mijn rol beleef ik het meeste plezier aan het persoonlijke aspect. Door in gesprek te gaan met diverse afdelingen en collega’s ontdek ik op welke gebieden we nog verbeteringen kunnen aanbrengen. 

Heb je een goed business idee? Dan krijg je bij BAS voldoende ruimte en middelen om dit te bewerkstelligen. Niet geschoten is immers altijd mis!

Dit geeft mij energie..

De fijne sfeer die er heerst binnen BAS geeft mij altijd weer energie. De teams zijn vrij jong en iedereen is gemotiveerd om het beste uit de dag te halen. Daarnaast is het fijn dat BAS een vrij platte en open organisatie is. Je hoeft je niet eerst door verschillende hiërarchische lagen te werken om echt iets te kunnen bewerkstelligen. Zolang je goede en ambitieuze ideeën hebt, zal er altijd naar je geluisterd worden.

Verder geeft BAS mij ook volop de mogelijkheden om mezelf, op zowel persoonlijk als professioneel vlak, te ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is dat ik onlangs begonnen ben met de project management opleiding PRINCE2.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!