Waar ben je naar op zoek?

Mike van Zutphen

Verkoop at BAS Trucks

Iedere dag zie ik schitterende voertuigen voorbij komen in Veghel die over de hele wereld worden verkocht.

Kracht

Efficiënt werken

Mijn traject

Ik ben bij BAS begonnen als stagiair. Tijdens mijn stage voerde ik verschillende werkzaamheden uit ter ondersteuning van de verkoop. Zo ging ik vaak met potentiele klanten naar buiten om samen voertuigen te bekijken en een eventuele proefrit te maken. Het leuke hieraan is dat je daadwerkelijk een belangrijke rol speelt in het commerciële proces. Zeker wanneer een klant op basis van de proefrit en het gesprek met jou beslist om een voertuig aan te schaffen. Dat geeft een top gevoel!

Mijn stage beviel van beide kanten zo goed dat ik nu fulltime werk bij BAS als terrein ondersteuner.  

''Iedere dag zie ik schitterende voertuigen voorbij komen in Veghel die over de hele wereld worden verkocht.''

Dit geeft mij energie

Iedere dag kom ik met nieuwe energie naar BAS. Er valt voor mij zoveel te leren op het gebied van verkoopprocessen en internationaal zakendoen! Ik kom iedere dag in contact met klanten over de hele wereld waardoor mijn talenkennis ook steeds beter wordt. Daarnaast vind ik het ook gaaf om iedere dag schitterende voertuigen voorbij te zien komen op ons terrein die vervolgens over de hele wereld worden verkocht!

Trots op..

Ik ben er trots op dat ik mijn steentje bij heb kunnen dragen aan het verkopen van ruim 8.000 voertuigen in het afgelopen jaar.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!