Ik ben trots op de bedrijfscultuur. We willen de beste zijn in wat we doen en dat zie je in alles terug.

Bart Kusters

Director of Operations at BAS World

Ik ben trots op de bedrijfscultuur. We willen de beste zijn in wat we doen en dat zie je in alles terug.

Bart Kusters

Director of Operations at BAS World

Mijn traject

Na mijn studie economie ben ik vrij snel in London terecht gekomen. Het grootste gedeelte van mijn tijd in Engeland heb ik bij een start-up gewerkt in de financiële dienstverlening. In de zes jaar dat ik voor die start-up werkte groeide we van een team van 4 man naar een team van 300 man, met kantoren over heel de wereld – een hele mooie tijd dus.

Maar uiteindelijk was de lokroep van het Brabantse leven echter te groot, en bood de remigratie ook een kans op een nieuwe start in een sector waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen: automotive. Ik ben begonnen als Manager New Business Development waarbij ik mee mocht helpen om de ambities van BAS om te zetten in groei. We hebben een paar mooie projecten gerealiseerd die ook echt impact hebben gehad op het resultaat en ons business model.

Door de groei van het bedrijf de afgelopen jaren is mijn functie ook veranderd, inmiddels ben ik als Director of Operations verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen, het managen van groei, en blijf ik ook nauw betrokken bij onze New Business plannen zoals BAS World.

"Ik ben trots op de bedrijfscultuur. We willen de beste zijn in wat we doen en dat zie je in alles terug."

Hier krijg ik energie van

Groei. Het is mooi om een nieuw concept uit te werken en dan het eindresultaat te zien; een eerste verkoop, of een klant die een nieuwe functionaliteit op de website voor het eerst gebruikt. Sommige ideeën slaan echt aan en veranderen de strategie, en anderen blijken toch niet levensvatbaar. Die onvoorspelbaarheid maakt het juist extra mooi als er wel iets van de grond komt.

Daarnaast is ook de persoonlijke groei van collega’s super om te zien. Veel werknemers beginnen hier zonder ervaring en ontwikkelen zichzelf binnen hun functie, of maken de overstap naar een ander vakgebied binnen de BAS. Elke dag zie je weer collega’s die een stapje extra zetten en steeds meer verantwoordelijkheid naar zich toe trekken.

Trots op...

De bedrijfscultuur. We willen de beste zijn in wat we doen en dat zie je in alles terug. Daarnaast ben ik ook wel trots op BAS World, het platform waarmee we écht een nieuw concept in de markt gaan zetten.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken