De spreuk ‘sometimes you win, sometimes you learn’ staat hier op een van de wanden en deze is ook zeker tekenend voor het bedrijf.

Sylvana Gevers

Communicatie & PR at BAS Truck Center

De spreuk ‘sometimes you win, sometimes you learn’ staat hier op een van de wanden en deze is ook zeker tekenend voor het bedrijf.

Sylvana Gevers

Communicatie & PR at BAS Truck Center

Kracht

Koningin van de U-schijf en beeldbank, aanpakker, vraagbaak, multi-inzetbaar marketingtalent

Mijn traject

Al sinds 2008 ben ik werkzaam bij BAS en verantwoordelijk voor communicatie & PR. Een flinke tijd waarin ik veel heb geleerd en het bedrijf heb zien groeien. Waar we in 2008 nog met gebruikte trucks adverteerden in magazines, maken we nu slim gebruik van SEO en SEA om online als beste gevonden te worden. De communicatie is grotendeels verschoven van offline naar online.

In samenwerking met collega’s van de afdeling marketing zorg ik ervoor dat de visie van BAS op de beste manier naar buiten uitgedragen wordt. Het uiteindelijke doel is dat onze klanten en overige stakeholders BAS zien als de meest vooruitstrevende partner als het gaat om alle producten en diensten rondom transportmaterieel. Een kleine greep uit mijn werkzaamheden: het schrijven van persberichten, organiseren van evenementen en beurzen, beheren van social media kanalen, flitsende video’s produceren… iedere dag is anders bij BAS!

Hier krijg ik energie van

Iedere dag ga ik –hoe cliché het ook is- met plezier naar het werk. Vanwege de grote diversiteit aan werkzaamheden kan ik de ene week vieren dat een evenement succesvol is verlopen, de andere week ben ik bezig als eindredacteur voor ons eigen magazine BASTA en weer een andere week ben ik bezig met de voorbereidingen voor een beurs. Het maakt me blij en trots als een evenement of beursdeelname is geslaagd, als ik zie dat alle voorbereidingen ertoe bij hebben gedragen dat de opkomst goed is, klanten plezier hebben en we een goede boodschap over hebben kunnen brengen.  Anderzijds kan ik zelfs helemaal enthousiast worden van -iets kleins als- een goed scorend (pers)bericht op social media.

Opladen na een drukke week doe ik thuis, waar ik geniet van mijn twee lieve, grappige kindjes en met mijn man, waar ik graag een avondje mee ga stappen, een festival bezoek of lekker mee onderuit kan hangen op de bank voor een avondje Netflix. Ook van een rondje hardlopen, motorrijden of een jumpsessie krijg ik nieuwe energie. Alles in de juiste balans.

"De spreuk ‘sometimes you win, sometimes you learn’ staat hier op een van de wanden en deze is ook zeker tekenend voor het bedrijf."

Trots op..

Ik ben er trots op om al zoveel jaren bij BAS te werken. Werken bij BAS betekent werken bij een Brabants familiebedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een geintje of een gezellig uitstapje met collega’s. We werken met een jong en gedreven team en je krijgt veel vrijheid in je werkzaamheden. De spreuk ‘sometimes you win, sometimes you learn’ staat hier op een van de wanden en deze is ook zeker tekenend voor het bedrijf. Je krijgt de vrijheid om eigen initiatief te nemen. Middels interne sessies waarbij collega’s hun kennis delen of via deelname aan externe marketingbijeenkomsten blijft mijn kennis op niveau. Ook het volgen van (online) cursussen wordt gestimuleerd. Zo raak je, ook na járen dienstverband bij BAS, nooit uitgeleerd!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken