Ik krijg veel energie van de gedachte dat er nog oneindig veel kansen liggen op het gebied van data en IT binnen het bedrijf.

Tomas Pittens

Product Owner at BAS World

Ik krijg veel energie van de gedachte dat er nog oneindig veel kansen liggen op het gebied van data en IT binnen het bedrijf.

Tomas Pittens

Product Owner at BAS World

Kracht

Kennis over “data science” en de bijbehorende technologische ontwikkelingen.

Mijn traject

Nadat ik eerder in het jaar mijn master Data Science & Society had afgerond in Tilburg, begon ik met mijn zoektocht naar een baan waarin ik IT, data en innovatie kon combineren. Ik kwam er tijdens de sollicitatiegesprekken met mijn huidige collega’s achter dat deze aspecten allemaal terugkwamen in de functie van projectmanager. Dit was dan ook de reden dat ik in oktober 2020 ben gestart bij BAS op de afdeling IT & Development.

Op dit moment werk ik samen met één team uit India en één team uit Letland aan verschillende front-end taken voor www.basworld.com. Zo hebben we in de vorige ‘’sprint’’ de voertuigdetailpagina (de pagina waarop een voertuig wordt getoond met specificaties en waar de klant via enkele klikken een aankoop kan doen) geoptimaliseerd. Nu staat de zoekfunctie van de website op de planning.

Hier krijg ik energie van..

Het dagelijks in de weer zijn met de BAS World front-end taken. Allereerst Stand-up meetings met de teams uit India en Letland organiseren, hierna de wensen voor nieuwe functies afstemmen met collega’s van bijvoorbeeld de verkoopafdeling, vervolgens deze vragen bespreken met de UX designer, en daarna dit alles uitwerken in een functioneel ontwerp. Druk bezig zijn om ervoor te zorgen dat het platform zich continue blijft verbeteren, dat is waar ik energie van krijg!

''Met het BAS World-platform bieden we een internationaal (ver)kopersnetwerk aan waarmee een handelaar via veilige SafeDeal transacties en leveringsgaranties met gemak online een voertuig kan aan- of verkopen.''

Daarnaast krijg ik veel energie van de gedachte dat er nog oneindig veel kansen liggen op het gebied van data en IT binnen het bedrijf. Vanwege de vrijheid die ik binnen mijn rol krijg, is het ook zeker mogelijk om deze kansen te benutten door zelf met voorstellen te komen.

Trots op..

De transformatie van BAS Trucks naar BAS World en de omschakeling die daarbij hoort van een meer traditionele truck en trailer dealer naar een innovatief IT-platform. Op dit moment is het al mogelijk om via www.basworld.com direct een voertuig aan te kopen en aan te bieden aan BAS Trucks, maar een volgende stap is om ook andere verkopers toe te laten. De verkopers (en voertuigen die ze op het platform aanbieden) worden door BAS World medewerkers gecontroleerd waarmee een “trusted trade platform” wordt gecreeërd. Het is een sterk concept waar ik erg trots op ben!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken