Waar ben je naar op zoek?

Nick Lathouwers

SEO en SEA Specialist at BAS World

Heb je een goed business idee? Dan krijg je bij BAS voldoende ruimte en middelen om dit te bewerkstelligen. Niet geschoten is immers altijd mis!

Kracht

Adverteer-beer  

Mijn vonk

Dankzij mijn vlijmscherpe voorzet wordt er gescoord bij de afdeling verkoop - dat is het gevoel van online lead generatie.

Mijn carrière

Hebben we gisteren gescoord? Dagelijks monitoren wat de behaalde resultaten zijn geeft een kick, maar hoe heeft deze klant ons nu gevonden? Er zijn verschillende kanalen die we inzetten om potentiële klanten te benaderen, wereldwijd. Het optimaliseren van deze kanalen is daarom van groot belang. Hoe bereik je tenslotte iemand uit Peru? Wat en waar gaan we dan adverteren? Om hierachter te komen moet je nauwkeurig samenwerken met (internationale) collega’s, want ieder heeft namelijk zijn eigen vak expertise binnen een land of productgroep. Aan diversiteit dus geen gebrek! Ondertussen spreek ik een aardig woordje Spaans, Vietnamees, Russisch, Italiaans, Zweeds en Arabisch. Erg handig als je in een van deze landen op vakantie bent!

Mijn motor

Stilstaan is achteruit gaan, klinkt als een open deur? Continu blijven innoveren en processen optimaliseren is de sleutel tot succes. Heb je een goed business idee? Dan krijg je bij BAS voldoende ruimte en middelen om dit te bewerkstelligen. Niet geschoten is immers altijd mis!

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen in jouw vakgebied? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hierbij kun je denken aan het volgen van (online) trainingen, het bezoeken van een workshop of internationale beurs zoals Bauma – ‘s werelds grootste beurs voor de bouwsector. Supertoll!

Heb je een goed business idee? Dan krijg je bij BAS voldoende ruimte en middelen om dit te bewerkstelligen. Niet geschoten is immers altijd mis!

Trots op..

Het opzetten van een nieuwe website voor BAS Rent! Een intensief proces die uiteindelijk resulteert in succes. De diversiteit van dit project maakt het leuk en leerzaam! Wat zijn de wensen vanuit de business? Wat doen concurrenten goed en juist niet goed? Hoe ziet het design eruit? Kortom, genoeg uitdagingen om voldoening uit te halen! 
 

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken