De flexibele werktijden, het diverse sleutelwerk, verschillende typen voertuigen, een goede naam in de markt en de sfeer maakte dat ik voor BAS koos.

Sjimmie Vilé

Monteur at BAS Truck Center

De flexibele werktijden, het diverse sleutelwerk, verschillende typen voertuigen, een goede naam in de markt en de sfeer maakte dat ik voor BAS koos.

Sjimmie Vilé

Monteur at BAS Truck Center

Kracht

Allround monteur

Mijn vonk

Elke dag weer een voertuig in topconditie naar de klant daar doe ik het voor!

Mijn traject

Voorheen werkte ik als monteur bij van Den Bosch. Ik sleutelde hier aan verschillende type voertuigen en had een flexibel werkrooster. Toen dit alles rond 2010 op de schop ging besloot ik uiteindelijk om verder te kijken en kwam BAS op mijn pad. Inmiddels werk ik alweer ruim 9 jaar met veel plezier als Allround Monteur bij BAS Truck Center in Veghel. Het diverse sleutelwerk, de verschillende type voertuigen en de fijne sfeer maken BAS voor mij de ideale werkgever. Ook de flexibele werktijden bij BAS waren voor mij als vader van twee kinderen doorslaggevend. Zo kan ik doordeweeks mijn kids ook naar school brengen.  In 2011 ben ik bij BAS in dienst getreden in de dealerwerkplaats in Veghel om voorlopig niet meer te vertrekken.

''De flexibele werktijden, het diverse sleutelwerk, verschillende typen voertuigen, een goede naam in de markt en de sfeer maakte dat ik voor BAS koos.''

Geen dag is hetzelfde

Er is nooit een dag hetzelfde bij de BAS, de ene keer is het een APK de andere keer diagnose stellen dus saai wordt het hier niet. Ik heb het goed naar mijn zin in deze functie en geniet van de vrijheid die ik krijg om het voertuig, alleen of samen met collega’s, af te werken.

Hier krijg ik energie van..

De goede sfeer en de gezellige uitjes met het team en het hele bedrijf! Tijdens het werk laat ik me weleens muzikaal gaan (dit waarderen mijn collega’s natuurlijk enorm) of maak ik tijd voor een grapje. Hierdoor is het altijd gezellig in de werkplaats.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken