Waar ben je naar op zoek?

Jelle Brus

Product Category Marketeer at BAS

Ik heb het erg naar mijn zin en ben continu bezig met verschillende werkzaamheden.

Mijn traject

Toen ik mijn derdejaars stage had afgerond in januari wilde ik graag meer relevante werkervaring opdoen op het gebied van marketing en/of sales, in de vorm van een bijbaan. Dit omdat het een mooie aanvulling is op mijn studie, ik studeer namelijk commerciële economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik ben gaan zoeken naar bedrijven en ik kwam eigenlijk al snel bij BAS uit. Ik had al veel positieve verhalen gehoord over het feit dat je bij BAS veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Na mijn eerste gesprek was het voor mij dan ook al meteen duidelijk dat dit een ideale kans was die ik maar al te graag aan wilde grijpen.

Mijn bijbaan bij BAS is begonnen in februari. Omdat mijn studie ook nog gewoon door ging heb ik vanaf februari tot en met mei elke maandag en zaterdag verkoopondersteuning gedaan. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn kennis van trucks en andere voertuigen zeer minimaal was toen ik begon, maar inmiddels heb ik voldoende basiskennis om klanten goed van dienst te kunnen zijn. Nu zit dit schooljaar erop en ben ik tot en met half september fulltime aan het werk, ook nu doe ik verkoopondersteuning. Ik heb het erg naar mijn zin en ben continu bezig met verschillende werkzaamheden. Die werkzaamheden variëren van klanten helpen tot het ondersteunen van klantvervoer. Ik probeer zo veel mogelijk de (prijs)onderhandelingen bij te wonen tussen de verkopers en klanten, zo leer ik erg veel.

"Ik heb het erg naar mijn zin en ben continu bezig met verschillende werkzaamheden."

In september vertrek ik voor 4 maanden naar Engeland, Omskirk (bij Liverpool) om precies te zijn. Hier ga ik een buitenlandse minor volgen aan de Edge Hill University. De minor gaat met name over customer behaviour, strategic marketing planning en e-commerce & m-commerce. In januari zal ik terugkeren naar Nederland en dan mag ik gaan afstuderen. Het plan is om mijn afstudeerstage dan ook bij BAS te doorlopen, waar ik uiteraard erg blij mee ben. Tijdens mijn afstudeerstage moet ik een scriptie schrijven dat aansluit op een commercieel vraagstuk binnen BAS, dat kan dus bijvoorbeeld zijn in de vorm van een verkoop- of marketingplan.

Dit geeft mij energie..

Als ik een goede band met een klant heb opgebouwd en er vervolgens een order uitkomt, dat vind ik het aller mooiste. Dus als ik een klant heb geholpen en je merkt dat de band goed is, vervolgens neemt de verkoper het dan over en dan probeer ik altijd bij het verkoopgesprek te blijven. Als dit dan resulteert in een order vind ik dat erg mooi!

Trots op..

Ik ben er trots op dat ik deel uit mag maken van dit verkoopteam!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken