Waar ben je naar op zoek?

Marjolein van Boxtel

HR Trainee at BAS

Het vertrouwen dat mij geboden is om mijn carrière te starten bij BAS geeft mij enorm veel energie.

Mijn Traject

Gedurende mijn opleiding Bedrijfsmanagement MKB aan de Fontys hogeschool, had ik de behoefte om relevante werkervaring op te doen. Dit is waar mijn traject binnen de BAS organisatie is begonnen. Naast mijn studie ondersteunde ik de HR afdeling op verschillende vlakken. Toen de eindfase van mijn opleiding naderde, heeft de directeur mij de mooie kans geboden om een traineeship te volgen bij BAS. Deze traineeship houdt in dat ik binnen een aantal jaar de organisatie volledig leer kennen en mijzelf op verschillende aspecten kan ontwikkelen. Zo’n kans laat je natuurlijk niet liggen. Momenteel ben ik werkzaam op de HR-afdeling, waar een dag er nooit het zelfde uit ziet. Zo ben je het ene moment bezig met het opstellen van contracten en het andere moment ben je bezig met het werven van nieuwe medewerkers wanneer een collega met vakantie is. Je bent hiermee vanaf moment één al verantwoordelijk voor bepaalde werkzaamheden, waarbij de vrijheid geboden wordt om hier eigen invulling aan te geven.

"Het vertrouwen dat mij geboden is om mijn carrière te starten bij BAS geeft mij enorm veel energie."

Dit geeft mij energie

Het vertrouwen dat mij geboden is om mijn carrière te starten bij BAS geeft mij enorm veel energie. Door mijn nieuwsgierige en leergierige karakter is het volgen van een traineeship voor mij de uitstekende keuze.

Trots op..

De werksfeer en de teambuilding binnen BAS is naar mijn mening echt uniek! Al-met-al draagt iedereen op zijn of haar eigen manier bij aan het behalen van het bedrijfsresultaat. Successen worden met elkaar gedeeld, prestaties worden beloond en resultaten worden gevierd.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken