Waar ben je naar op zoek?

Jeroen Bekkers

Project Manager IT Development at BAS World

Het mooiste aan mijn functie van projectmanager vind ik de diversiteit aan projecten en de kans om samen met collega’s nieuwe doelen te behalen.

Kracht

De systeem expert

Mijn traject

Ik werk inmiddels al ruim 10 jaar binnen BAS. Ik ben destijds gestart met een bijbaan naast mijn studie op de afdeling Finance. Later is mijn carrière bij BAS pas echt begonnen in de rol van  trainingscoördinator. In deze rol heb ik mijn interesse voor IT en automatisering ontdekt en na enkele jaren heb ik de mogelijkheid gekregen om als projectmanager aan de slag te gaan. Hier zit ik helemaal op mijn plek!  Ik heb sinds dag één veel energie gehaald uit de dynamiek en positieve energie binnen het bedrijf.

Hier krijg ik energie van..

Binnen BAS wordt veel geïnvesteerd in de automatisering van interne systemen en de publieke websites en platformen. In de rol van projectmanager ben ik er mede verantwoordelijk voor dat de vele plannen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Ik leid projecten van begin tot eind, van het uittekenen van visuals, processen en database ontwerpen tot de oplevering en implementatie. Hierbij sta ik in direct contact met collega’s door heel de organisatie en de software ontwikkelaars die voor ons in India actief zijn. 

Het mooiste aan mijn functie van projectmanager vind ik de diversiteit aan projecten en de kans om samen met mijn collega’s nieuwe doelen te behalen. De vertaalslag zien te leggen van wensen en doelen naar een werkend en kloppend systeem. En dat te kunnen managen van de eerste schets tot implementatie.

‘’Het mooiste aan mijn functie van projectmanager vind ik de diversiteit aan projecten en de kans om samen met collega’s nieuwe doelen te behalen.’’

Trots op..

Het grootste compliment voor ons is wanneer een nieuwe applicatie of tool binnen enkele weken na release al niet meer gemist kan worden door mijn collega’s. Dat is voor mij de bevestiging dat we het goed hebben gedaan!

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken