Waar ben je naar op zoek?

Tom Roelofs

Service Coördinator at BAS

Ik vind het ook erg bijzonder dat BAS je deze vrijheid meteen geeft, ook al ben je, zoals ik, pas nét in dienst.

Kracht

Manusje-van-alles

Mijn traject

Op een normale werkdag plan ik afspraken in met klanten. Deze worden via de mail aangemeld, telefonisch of ingepland als een klant langskomt op onze vestiging. Een groot gedeelte van onze werkplaats bezoeken is ongepland. Het is dus vaak zaak om snel te handelen en ervoor te zorgen dat voertuigen zo kort mogelijk stilstaan. Als Service Coordinator is het mijn taak de precieze klacht te achterhalen. Dit zorgt ervoor dat de monteur gericht kan zoeken en het probleem makkelijker gevonden wordt. Naast het plannen van de afspraken bespreek ik eventueel meer werk met de monteur en vraag hierbij toestemming voor reparaties bij klanten. Als de reparaties zijn voltooid wordt samen met de monteur de werkorder besproken om deze te kunnen factureren. Als de klant de truck op komt halen zorg ik dat ik al klaar sta met de sleutels. Bij het overhandigen van de sleutels en geef ik nog een toelichting op de verrichte werkzaamheden.

Helaas komt het ook voor dat klanten van ons onderweg met problemen komen te staan. Deze probeer ik dan telefonisch op weg te helpen, mocht dit niet lukken dan sturen we een monteur op weg van onze eigen of een andere Volvo werkplaats. Hierbij houden we nauw contact met de klant zodat deze niet voor onverwachte kosten komt. Het is achteraf altijd fijn om te horen dat de klant daarna zijn weg weer kan vervolgen.

''Ik vind het ook erg bijzonder dat BAS je deze vrijheid meteen geeft, ook al ben je, zoals ik, pas nét in dienst.''

Hier krijg ik energie van

In mijn functie krijg ik de vrijheid en verantwoordelijkheid om beslissingen te maken. Dit zorgt ervoor dat ik zelf afwegingen moet leren maken. Het hebben van die vrijheid en het vertrouwen geeft mij ontzettend veel energie. Ik vind het ook erg bijzonder dat BAS je deze vrijheid meteen geeft, ook al ben je, zoals ik, pas nét in dienst. Ik verheug me nu al op de komende jaren.

Trots op

In mijn 2e maand kreeg ik een case toegewezen betreffende 6 nieuwe trucks die in het buitenland waren gestationeerd. De trucks zijn geleverd door ons en bij een dealer in Engeland neergezet om opgebouwd te worden. Vervolgens hebben de trucks hier te lang stil gestaan waardoor van alle trucks de accu’s defect waren en deze vervangen moesten worden. Dit is natuurlijk erg vervelend voor de klant. Helaas kon de dealer in Engeland de accu’s niet voor garantie indienen bij Renault omdat de accu’s compleet waren ontladen. Om tot een goede oplossing te komen is er contact gezocht met Renault Trucks Nederland die uiteindelijk de accu’s heeft vergoed uit coulance.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken