Waar ben je naar op zoek?

Silvia van Lieshout

Sales Support at BAS

‘’Werken in een internationaal bedrijf dat altijd is op zoek naar nieuwe kansen geeft mij enorm veel energie!’’

Kracht

Teamplayer / Sociale intelligentie 

Mijn traject

Ik werk al sinds 2009 bij BAS en nog steeds met heel veel plezier. In mijn rol ben ik niet alleen ondersteunend in het verkoopproces maar regel ik ook tal van dingen voor het kantoor en mijn collega’s. Zo beantwoord ik vragen van klanten via chat en mail, ontvang ik klanten van over de hele wereld op onze moderne ontvangstruimte (Experience) in Veghel en doe ik mijn uiterste best voor een goede eerste indruk. Maar ook wanneer collega’s naar het buitenland gaan voor een bezoek aan een klant of leverancier neem ik plannen van de reis graag bij hun uit handen. Zo regel ik de vliegtickets, de huurauto en het verblijf.  

Dit geeft mij energie

Werken in een internationaal bedrijf dat altijd is op zoek naar nieuwe kansen geeft mij enorm veel energie!  Ik leer iedere dag weer bij en heb, dankzij de vrijheid in mijn functie, al veel trainingen mogen volgen om mezelf verder te ontwikkelen.

Een mooie ervaring die me altijd bij blijft is het feit dat ik samen met mijn collega’s van BAS Mining Trucks aanwezig ben geweest op de Bauma beurs. Dit is de grootste beurs ter wereld op het gebied van bouwmachines en toebehoren. En daarmee ook dé beurs voor bedrijven die internationaal zaken doen. Je ontmoet bestaande en potentiële klanten en zij maken kennis met onze producten! Het was een ontzettend gave ervaring om hier met een hecht team van collega’s bij aanwezig te mogen zijn.

‘’Werken in een internationaal bedrijf dat altijd is op zoek naar nieuwe kansen geeft mij enorm veel energie!’’

Trots op..

Ik ben trots op mezelf en het team wanneer we samen de gestelde doelstellingen hebben behaald. Samen vieren we deze successen tijdens een vrijdagmiddagborrel, het BAS feest of een gezellig weekend! Extra bijzonder vind ik het als een klant bij een volgend bezoek een cadeautje mee heeft genomen om me te bedanken voor de goede service. Dat maakt me pas echt trots!

Een prestatie in het bijzonder waar ik trots op ben is dat ik zelf ook al verschillende trucks heb mogen verkopen naar landen zoals Duitsland, Hongarije, Saoedi-Arabië, Afghanistan en Paraguay.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken