Waar ben je naar op zoek?

Mauro Brus

Verkoper Trucks at BAS World

Samen houden we elkaar scherp, stimuleren we elkaar om het iedere dag beter te doen en vieren we successen.

Kracht

Upselling!

Mijn traject

Ik ben in 2013 bij BAS gestart als poetser in de werkplaats. In de loop der jaren heb ik meerdere stappen binnen de organisatie mogen zetten. Nu werk ik alweer een aantal jaar als verkoper bij BAS Trucks. Het is mijn uitdaging om alle trucks die op voorraad staan in Veghel te verkopen en hier zoveel mogelijk extra’s bij te verkopen. Klanten van over de hele wereld bezoeken ons hoofdkantoor om voertuigen te bekijken. Ik mag ze de voertuigen laten zien, onderhandel over de prijs en bespreek het eventuele meerwerk. Het is van groot belang dat we snelle én goede deals sluiten. We willen de concurrent immers voor blijven en voertuigen niet te lang laten staan op ons terrein. Iedere dag dat een voertuig op ons terrein staat wordt deze minder waard en worden onze marges minder.

Het is gaaf om dit alles te doen met een jong, informeel en gedreven team met diverse achtergronden en culturen. Samen houden we elkaar scherp, stimuleren we elkaar om het iedere dag beter te doen en vieren we successen.

Trots op..

Ik ben het meest trots op het feit dat ik de trucks verkoop met de meeste upselling. Ik heb zelfs een straat in de werkplaats naar mezelf vernoemd haha (Mauro Brus Street) , het straatnaambordje hangt er zelfs bij. Hier worden vaak de trucks omgetoverd tot showtrucks.

‘’Samen houden we elkaar scherp, stimuleren we elkaar om het iedere dag beter te doen en vieren we successen.''

Hier krijg ik energie van

Het meeste plezier haal ik toch wel uit het blij maken van klanten. Het kan wat mij betreft niet mooier dan wanneer een klant weer contact met ons zoekt en persoonlijk naar mij vraagt. Dan heb je het naar mijn mening wel echt goed gedaan.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken