Waar ben je naar op zoek?

Maarten Smits

Medewerker Business Support at BAS Trucks

Ik ben van kleins af aan al erg geïnteresseerd in transport en vrachtwagens. Het geeft mij veel plezier om voor klanten en met collega’s met dezelfde passie voor deze sector, te kunnen werken.

Kracht

Goede kennis van onze data en oplossingsgericht 

Mijn carrière

Ik zorg in mijn rol voor de meest uiteenlopende analyses omtrent het kostenverloop van een klant of wagenpark. Hierbij kun je denken aan vragen als “waarom is het wagenpark van klant A zoveel duurder als die van klant B?” of “wat kosten al onze Euro 6-voertuigen met een servicecontract per kilometer?”. Samen met collega’s stel ik onderhoudsplannen voor klanten op en kijk ik hoe we dit het best in onze eigen calculatie kunnen verwerken. Daarnaast houd ik me bezig met de inrichting van het systeem en denk ik na hoe we dit in de toekomst efficiënter kunnen doen. De afwisseling tussen bezig zijn met data, iets uitwerken voor een externe klant en diverse interne verbetertrajecten, maakt het voor mij de ideale functie!

''Ik ben van kleins af aan al erg geïnteresseerd in transport en vrachtwagens. Het geeft mij veel plezier om voor klanten en met collega’s met dezelfde passie voor deze sector, te kunnen werken.''

Hier krijg ik energie van..

Ik krijg er energie van om voor zo’n mooi bedrijf als BAS te werken. Ik ben van kleins af aan al erg geïnteresseerd in transport en vrachtwagens. Het geeft mij veel plezier om voor klanten en met collega’s, met dezelfde passie voor deze sector, te kunnen werken.

Binnen de afdeling wordt iedereen gezien als ‘de specialist’ op zijn vakgebied. Hierdoor krijg je veel vrijheid om een eigen invulling aan je werkzaamheden en doelstellingen te geven. Ondanks dat iedereen bezig is met zijn eigen specialisme, staat samenwerken voorop. Dit in een gemoedelijke ‘Brabantse’ sfeer waarin ook ruimte is voor een grapje en het bespreken van vrije tijd gerelateerde zaken. Daarnaast zorgen wekelijks spinnen met collega’s in de sportschool, wielrennen met collega’s in Limburg en de diverse borrels met de afdeling, voor een goede mix van in- en ontspanning binnen het bedrijf.

Trots op..

Een opdracht waar ik een enorme boost van kreeg was het implementeren van ons nieuwe Dealer Management Systeem. Waar anderen het systeemtechnische uitdachten, mocht ik me bezighouden met de daadwerkelijke invulling hiervan, denkend aan klantafspraken, standaard werkzaamheden en wagenparkbeheer.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!