Waar ben je naar op zoek?

Rob van der Wielen

Marketing stagiair at BAS World

Bij BAS kan ik mezelf ontwikkelen doordat ik de vrijheid krijg om mijn eigen inbreng te geven, maar dit wordt ook ondersteund door de goede begeleiding.

Kracht

Ik kan collega’s op verschillende vlakken ondersteunen.

Mijn vonk

Mijn vonk is dat ik als parttime marketing medewerker, naast mijn studie, bij BAS op de marketing afdeling mag werken. Dit verdient niet alleen lekker, maar ik doe ook nog ervaring op. 

Mijn traject

Ik ben bij BAS begonnen als marketing stagiair in mijn 3e jaar van de opleiding Commerciële Economie, dit was in augustus 2019. Tijdens mijn stage werkte ik aan een bedrijfsopdracht en ondersteunde in collega’s bij verschillende taken. Na het volgen van mijn stage kreeg ik de mogelijkheid om naast mijn studie een dag in de week te blijven werken op de marketing afdeling van BAS, een ideale combinatie van werken, leren en wat geld verdienen.

Inmiddels zijn we al anderhalf jaar verder en heb ik al verschillende dagen en vakanties bij BAS mogen werken als marketing medewerker. De flexibiliteit die BAS hierin biedt is vooral heel erg fijn, zo kan ik mijn soms drukke studie combineren met mijn baan, dit is iets dat je niet bij elk bedrijf vindt. Nog steeds weten mijn collega’s mij te vinden met verschillende taken, soms klein, maar ook grotere projecten waar ik veel verantwoordelijkheid krijg en ook mijn eigen inbreng mag geven.

"Als kers op de taart heb ik ook geheel zelfstandig een project zelf mogen doen, namelijk het bouwen van de BAS Dakar website"

Mijn motor

Als 3e jaars student Commerciële Economie sta ik aan het begin van mijn carrière. De stage bij BAS is dus de eerste stap naar het echte bedrijfsleven. Bij BAS kan ik mezelf ontwikkelen doordat ik de vrijheid krijg om mijn eigen inbreng te geven, maar dit wordt ook ondersteund door de goede begeleiding.

BAS draagt ook een steentje bij aan mijn ambities om mezelf verder te ontwikkelen door met mij, na mijn stage, een traineeship aan te gaan. In mijn geval betekent dit dat ik één dag in de week, naast mijn school, werk op de marketingafdeling. Voor mij is dat de ideale combinatie van werken en leren én het zorgt natuurlijk voor een mooi zakcentje!

Trots op..

Ik ben trots dat is als stagiair ben doorgegroeid naar een volwaardig lid van de marketing familie van BAS. En dat ik taken krijg met veel verantwoordelijkheid en vrijheid, dit geeft veel vertrouwen.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken