Waar ben je naar op zoek?

Rob van der Wielen

Marketing stagiair at BAS Trucks

Bij BAS kan ik mezelf ontwikkelen doordat ik de vrijheid krijg om mijn eigen inbreng te geven, maar dit wordt ook ondersteund door de goede begeleiding.

Kracht

Multi inzetbare stagiair

Mijn vonk

Ik word blij dat ik als stagiair collega’s altijd blij kan maken met de ondersteunde taken die ik voor ze uitvoer, waar ik zelf ook nog veel van leer. 

Mijn traject

Als marketing stagiair werk ik aan mijn bedrijfsopdracht en ondersteun ik mijn collega’s bij verschillende taken. Het leuke hieraan is dat we er allebei beter van worden, ik verlicht mijn collega’s namelijk van wat werk en leer hier ook nog van.

Mijn gemiddelde werkdag is dus ook elke dag anders. De ene dag help ik mee met employer branding en de andere dag help ik de portal- en web specialist of de designers, zo steek ik dus ook op veel vlakken van marketing iets op.

"Als kers op de taart heb ik ook geheel zelfstandig een project zelf mogen doen, namelijk het bouwen van de BAS Dakar website"

Mijn motor

Als 3e jaars student Commerciële Economie sta ik aan het begin van mijn carrière. De stage bij BAS is dus de eerste stap naar het echte bedrijfsleven. Bij BAS kan ik mezelf ontwikkelen doordat ik de vrijheid krijg om mijn eigen inbreng te geven, maar dit wordt ook ondersteund door de goede begeleiding.

BAS draagt ook een steentje bij aan mijn ambities om mezelf verder te ontwikkelen door met mij, na mijn stage, een traineeship aan te gaan. In mijn geval betekent dit dat ik één dag in de week, naast mijn school, werk op de marketingafdeling. Voor mij is dat de ideale combinatie van werken en leren én het zorgt natuurlijk voor een mooi zakcentje!

Trots op..

Als marketing stagiair heb ik aan verschillende projecten mogen meewerken. Als kers op de taart heb ik ook geheel zelfstandig een project zelf mogen doen, namelijk het bouwen van de BAS Dakar website! Dit is een compleet nieuwe website ingericht voor ons eigen BAS Dakar team. Ik werd geheel vrij gelaten om samen met het BAS Dakar team deze website in te vullen en vorm te geven.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!