After SalesAfter Sales bij BAS: alles uit de kast voor maximale klanttevredenheid

Klanten van BAS willen vooruit, onder alle omstandigheden. Voor After Sales geldt: als de koop gesloten is, begint het pas. We halen alles uit de kast om transportondernemers, bouwbedrijven en milieu-en reinigingsdiensten op weg te helpen, snel, efficiënt en effectief.

We regelen en plannen onderhoud, stellen onderhoudscontracten op, kijken naar werkplaatsefficiency, verzorgen chauffeurs- en brandstofmanagement trainingen en zijn specialist in wagenparkbeheer. We zetten alles in beweging om materieel bedrijfsklaar te maken en optimale inzetbaarheid te hebben. We coördineren de afstemming met de werkplaats en zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Want bij BAS zien we onze klanten graag terug.

Krachtcombinatie: mensenkennis en inzicht in techniek

Onze After Sales specialisten hebben mensenkennis en inzicht in techniek. Zo zorgen onze service coördinatoren binnen onze werkplaatsen ervoor dat alle voertuigen volledig naar wens en op tijd worden gerepareerd of gestyled door onze monteurs. Vanuit ons hoofdkantoor zorgen we ervoor dat onze werkplaatsen worden ondersteund bij het opstellen van complexe onderhoudscontracten, meten en borgen de klanttevredenheid en beheren het wagenpark van onze klanten.

Een plek bij After Sales betekent automatisch: veel dynamiek. Je bent nooit uitgeleerd en krijgt volop de kans om door te groeien binnen óf buiten After Sales. Je ontdekt zelf wat je graag doet en waarin jij je onderscheidt. Als jij inzicht hebt in processen, affiniteit hebt met techniek en de wensen van de klant altijd voorop stelt, ligt de weg voor een carrière in After Sales bij BAS voor je open.

After Sales bij BAS, kortweg

De scope van After Sales bij BAS is breed, de impact op de klantbeleving en de marktpositie van ons dealerbedrijf BAS Truck Center is maximaal. Bij After Sales ben jij de spil tussen de klant en onze service vestigingen. Contractmanagement, schadeclaims, garanties, wagenparkbeheer, innovatieve chauffeurstrainingen, alles komt voorbij. Ga jij voor een veelzijdige carrière binnen After Sales? Veelvoorkomende vacatures: service coördinator, contractmanager, fleetmanager en chauffeurstrainer.

After Sales bij BAS – moderne conceptdenkers, doortastende doeners

Geen carrièrekans meer missen?

Activeer jouw BAS jobalert!