Ik heb al een mooi pad doorlopen in mijn carrière bij BAS!

Kevin van Venrooij

Vestigingsmanager Nijmegen at BAS Truck Center

Ik heb al een mooi pad doorlopen in mijn carrière bij BAS!

Kevin van Venrooij

Vestigingsmanager Nijmegen at BAS Truck Center

Kracht

Jarenlange BAS ervaring

Mijn traject

In 2013 ben ik direct na mijn laatste stagedag bij de BAS begonnen als After Sales Trainee, op dat moment moest ik mijn scriptie nog verdedigen en gelukkig is dat snel na mijn start met een goed resultaat afgerond. Nadat ik bij de BAS diverse afdelingen heb aangedaan leek het werken op de vestiging mij toch het leukst. Ik ben in Veghel in de werkplaats begonnen als service coördinator. Na een aantal jaar kreeg ik de kans om Teamleider worden op de vestiging in Veghel. Ook dit heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan. Begin 2020 kwam plotseling de vraag of ik Vestigingsmanager van Nijmegen wilde worden. Dit was uiteraard een mooie kans dus per 1 februari ben ik begonnen als vestigingsmanager in Nijmegen. Kortom, ik heb al een mooi pad doorlopen in mijn carrière bij BAS!

"Ik heb al een mooi pad doorlopen in mijn carrière bij BAS!"

Trots op

Mijn werk is zo leuk omdat geen enkele dag hetzelfde is. Telkens als ik aan de dag begin kan er van alles tussendoor komen waardoor de dag anders loopt als gepland.

Dit is niet altijd makkelijk maar houdt het wel interessant en uitdagend. De combinatie van werken met mensen op de vestiging en op een commerciële manier bezig te zijn met klanten en techniek vind ik ontzettend leuk.

Dit geeft mij energie..

Het mooie pad dat ik al heb doorlopen in mijn carrière bij BAS. Erg fijn om ook het vertrouwen en de ondersteuning te krijgen om die stappen te kunnen en mogen maken.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken