We ontwikkelen in eigen huis een software pakket voor onze werkplaatsen en uiteindelijk ook de mogelijkheid om klanten hierbij aan te laten sluiten.

Paul Lunenburg

Service Development Manager at BAS Truck Center

We ontwikkelen in eigen huis een software pakket voor onze werkplaatsen en uiteindelijk ook de mogelijkheid om klanten hierbij aan te laten sluiten.

Paul Lunenburg

Service Development Manager at BAS Truck Center

Kracht

Energiek, enthousiast en super fanatiek

Mijn traject

Bij aankomst start ik altijd met een rondje in de vestiging en een ochtendgroet aan alle medewerkers. De mailbox is dan al zover mogelijk onder controle. Even kort overleggen met de service coördinatoren over de planning van vandaag en de bijzonderheden. Dan duik ik even in de cijfers om te kijken of daar nog bijzonderheden zijn. Na de nodige telefoontjes heb ik vaak even contact met mijn collega Gerard ( accountmanager ) over de gevoerde en geplande bezoeken in de regio. In de middag nog even de nodige mails beantwoorden om vervolgens goed voorbereid in de auto te stappen om naar een aantal klanten te gaan. Het is altijd gaaf om bij een bedrijf op bezoek te zijn en te kijken wat hen bijzonder maakt. Waar zijn ze goed in en waar kunnen wij ze helpen zijn vragen die ik graag stel.

Als vestigingsmanager kom je iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen te staan. De diversiteit en de mogelijkheid om met het team een goede en snelle oplossing voor de klant te realiseren geeft mij enorm veel energie en waardering voor hetgeen we iedere dag met veel plezier doen. Het zijn de mensen die het doen en vanuit mijn rol zorg ik dat ze zoveel mogelijk kunnen doen waar ze goed in zijn.

Na 3,5 jaar actief te zijn geweest als vestigingsmanager op 2 vestigingen heb ik per 1 januari 2022 de stap mogen maken naar Service Development Manager en daarmee ben ik overkoepelend verantwoordelijk voor de commerciële After Sales activiteiten van BAS Truck Center. In deze rol houd ik me bezig met de strategische en tactische activiteiten om de vestigingen maximaal te ontzorgen. Ik probeer om het Global Truck Concept zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefte van onze klanten en ze middels onze activiteiten en proposities maximaal te ontzorgen met al onze diensten.
De wereld en onze klanten zijn continu in beweging. Om ons vooruit te laten lopen op de markt betekent dat we continu bezig moeten zijn met vernieuwing en aandacht voor de veranderende omstandigheden. Wie had gedacht dat we in 2022 al de eerste compleet elektrische trucks gaan afleveren. Wat betekent dit voor de service activiteiten van de klant en voor ons als dealer. Deze ontwikkeling zorgt voor een grote verandering in onze manier van werken. We hebben een plan hoe we dit voor de klant het beste kunnen gaan doen, we hebben vertrouwen in een langdurige samenwerking als we de klant juist informeren en ontzorgen waar nodig.

Bijvoorbeeld:

  • Bezig zijn met de strategie en tactiek geeft mij veel energie. Zo kan ik mijn operationele ervaring gebruiken om klaar te zijn voor morgen.
  • We ontwikkelen in eigen huis een software pakket voor onze werkplaatsen en uiteindelijk ook de mogelijkheid om klanten hierbij aan te laten sluiten.
  • De BAS wordt gekenmerkt door veel energieke en fanatieke medewerkers, dit merk je op de vloer en bij klanten. Het werkt vaak ook aanstekelijk
  • Goed advies geven over de technische staat van het voertuig stelt ons in staat om de klant te ontzorgen zodat hij zich meer bezig kan houden met zijn core-business
  • Interesse en aandacht voor het welzijn van de medewerkers. Met BAS fit organiseren we veel activiteiten en besteden we aandacht aan voeding en gezondheid.

"We ontwikkelen in eigen huis een software pakket voor onze werkplaatsen en uiteindelijk ook de mogelijkheid om klanten hierbij aan te laten sluiten."

Hier krijg ik energie van

Mijn profiel sluit erg aan op dat van de BAS. Mijn motto is ‘gang is alles’ en zoals je verder in mijn verhaal kan lezen ben ik behoorlijk fanatiek. Dit merk ik ook in de teams en onze manier van werken. Niet lang gaan discussiëren maar ‘gas er op’ en afwerken. Iedereen helpt elkaar, een vraag blijft niet lang onbeantwoord. Dat is de kracht van de teams en de kracht van de BAS. We denken in oplossingen en niet in problemen, dat vind ik prettig om voor en mee te werken. 

Trots op..

Ik ben erg trots op de inzet om het iedere dag een beetje beter te willen doen. We ontwikkelen veel nieuwe concepten om voorop te blijven lopen in de markt. Dit jaar lanceren we een compleet in eigen huis ontwikkelde software pakket voor onze werkplaatsen. Het besluit, de juiste mensen en ideeen combineren met praktische toepasbaarheid heeft er voor gezorgd dat we dit met eigen mensen kunnen doen. Dit geeft ons een goede basis om maatwerk te kunnen leveren welke aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken