Ik krijg energie van het helpen van de klanten. Ik wil er graag voor zorgen dat de klant weer zo snel mogelijk op de weg is.

Rick Duister

Service Coördinator at BAS

Ik krijg energie van het helpen van de klanten. Ik wil er graag voor zorgen dat de klant weer zo snel mogelijk op de weg is.

Rick Duister

Service Coördinator at BAS

Kracht

Commercieel, servicegericht 

Mijn traject

Na vier jaar (hard) studeren aan de opleiding Bedrijfsmanagement MKB ben ik met een 7,8 geslaagd voor mijn scriptie bij BAS en ben ik nu in vaste dienst hier als Service Coördinator. Het is heel breed werk. Ik zit eigenlijk tussen de klanten en de monteurs in. De monteur zegt wat er kapot is en ik geef dat door aan de klant. Ook zorg ik voor de planning, welke monteur heeft welke auto. Ook helpen wij mensen onderweg met pech. Ik moet er in principe voor zorgen dat er zo min mogelijk stilstand is en een klant zo snel en goed mogelijk geholpen wordt.

Hier krijg ik energie van..

Ik krijg energie van het helpen van de klanten. Ik wil er graag voor zorgen dat de klant weer zo snel mogelijk op de weg is. Ondanks dat we een klein clubje hebben op de afdeling is de sfeer wel erg goed. We kunnen wel wat mensen gebruiken aangezien er veel werk is. Ook heerst er een informele sfeer ondanks dat BAS een groot bedrijf is.

"Ik krijg energie van het helpen van de klanten. Ik wil er graag voor zorgen dat de klant weer zo snel mogelijk op de weg is."

Trots op..

Ik ben er trots op als ik achteraf hoor dat een klant vindt dat hij of zij goed is geholpen. Dan krijg ik natuurlijk het gevoel dat ik mijn werk goed heb gedaan.

Kan je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

JobAlert aanmaken