Waar ben je naar op zoek?

Verkoop

Verkoopvacatures


BAS Vans is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bedrijfswagens aan klanten wereldwijd We groeien hard en zijn op zoek naar een Junior Accountm...

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die onze Roemeense en Engelse klanten te woord kan staan Spreek jij deze t...

Bij BAS verkoop je efficiënt en zorgeloos rijden

Verkoop bij BAS heeft veel gezichten. Zet de nieuwste Volvo en Renault Trucks in de markt, bijvoorbeeld. Als accountmanager, in je eigen regio. Help transportbedrijven bij de samenstelling van voertuigen die hun core business optimaliseren, als sales engineer. Of zet je technische kennis en overtuigingskracht in voor de wereldwijde verkoop van gebruikte trucks, machines, specialistische mijnbouwvoertuigen, onderdelen of banden.

Wat je rol ook is, je klanten staan op nummer één. Hun wensen zijn bepalend voor jouw advies en inzet. Je gaat langlopende klantrelaties aan, zowel face-to-face als online. Je gaat voor de beste oplossing. En dat begint met luisteren. Accountmanager, verkoper of sales engineer, je bent ambassadeur van het A-merk BAS. Alle stappen in de klantreis, face-to-face of digitaal, stem je tot in de details op elkaar af. Met maximale klantwaarde als doel. Want klanten van BAS moeten klant willen blijven.

Klanten verder helpen zit in ons DNA

Bij BAS brengen we klanten verder. We verkopen geen producten, maar een concept, bedoeld om klanten volledig te ontzorgen. Als verkoopadviseurs en sales professionals zorgen we ervoor dat transporteurs wereldwijd beschikken over voertuigen en services die in alle opzichten aansluiten op de bedrijfsvoering. Samen met de collega’s van Customer Support gaan we voor de hoogst haalbare klantwaarde en –tevredenheid.

De wisselwerking in onze veelzijdige verkoopoperatie zorgt voor energie en synergie. Nergens worden zoveel contacten gelegd en met aandacht onderhouden als bij ons. Intern, extern, lokaal en internationaal. Op alle niveaus en via alle kanalen. Face to face, telefonisch, vanuit ons BAS Experience Center, bij klanten op locatie én digitaal. We luisteren, analyseren, inventariseren, noteren orders, leveren, en genieten van het resultaat.

Verkoop bij BAS, kortweg

Accountmanagers, verkooptalenten en sales engineers van BAS spelen een dynamische voorhoederol in al onze bedrijven. Je verkoopt nieuwe trucks of gebruikte trucks, machines of specialistische voertuigen, truckonderdelen of banden. Maar op de eerste plaats verkoop je ons merk – BAS – en de waarden die daaraan verbonden zijn.

Afwisseling, opleidings- en trainingsmogelijkheden en carrièrekansen kennen geen grenzen. De ondersteuning vanuit Customer Support en Marketing is optimaal, evenals de toegang tot up-to-date computersystemen. De uitdagingen mogen er zijn: verdere digitalisering, E-verkoop via geavanceerde market places, technologische innovaties als elektrisch en autonoom rijden en connectivity met onze dealermanagementsysteem. Dus: werk aan de winkel. Veel voorkomende verkoopvacatures zijn: accountmedewerker, accountmanager, verkoper, sales agent, manager sales, sales engineer.


Verkopers bij BAS – moderne conceptdenkers, doortastende doeners

We leggen graag contacten, in Nederland én daarbuiten

We leggen graag contacten, in Nederland én daarbuiten

E-commerce? Kom maar op!

E-commerce? Kom maar op!

We vieren je eerste verkoop met een Brabants worstenbroodje

We vieren je eerste verkoop met een Brabants worstenbroodje

Geen carrièrekans meer missen?

Activeer jouw BAS jobalert!

Enkele van jouw toekomstige collega's