Bij BAS verkoop je efficiënt en zorgeloos rijden

Wil jij als accountmanager gloednieuwe Volvo en Renault Trucks verkopen in jouw regio of ben jij die verkoper die internationaal wil handelen in gebruikte voertuigen, banden of onderdelen? Zet jij jouw technische kennis in om complexe voertuigen te verkopen aan klanten in de mijnbouwindustrie of past een rol waarbij je klanten advies geeft over onze efficiënte lease oplossingen perfect bij jou?

Wat je verkooprol ook is bij BAS, je vertegenwoordigt een A-merk met een gedegen reputatie in de transportwereld. Met ieder klantcontact, fysiek of digitaal, bouw je aan duurzame klantrelaties. Succesfactoren: effectief luisteren, kansen pakken, creatief meedenken en oplossingen bieden die de klantbehoefte overstijgen. Jij verkoopt efficiënt en zorgeloos rijden aan klanten in jouw regio of klanten over de hele wereld. Aan jou de keuze welke verkooprol jou het bete past.

De wil om te scoren zit in het DNA

Verkoop bij BAS betekent: gas geven en een koppositie claimen op het (internationale) sales circuit. Je weet business naar je toe te trekken en onze markten te bedienen. Je opereert klant- en commercieel gericht, maakt graag deel uit van een winning team en blijft jezelf verbeteren.

De wisselwerking in ons team zorgt voor energie en synergie. Nergens worden zoveel contacten gelegd en gekoesterd als bij ons. Intern, extern, lokaal en internationaal. Op alle niveaus. Face to face, telefonisch, binnen onze Experience ons hoofdkantoor, bij klanten op locatie én digitaal. De wil om te scoren zit in het DNA.

Verkoop bij BAS, kortweg

Collega’s van het BAS verkoopteam opereren vanuit de verschillende bedrijfsonderdelen. Afwisseling, opleidings- en trainingsmogelijkheden en carrièrekansen kennen daardoor geen grenzen. De ondersteuning vanuit Sales Support en Marketing is optimaal, evenals de toegang tot up-to-date computersystemen.

Onze Sales professionals voelen de tijdgeest piekfijn aan. Ze staan met beide benen op de grond in een  tijd die in het teken staat van de overgang naar elektrisch en autonoom rijden en connectivity met onze dealermanagementsysteem. Ze gaan samen met onze klanten voor een kansrijke transitie. Veel voorkomende verkoopvacatures zijn: accountmanager,  salesagent en manager sales.

Verkopers bij BAS – moderne conceptdenkers, doortastende doeners

  • De wil om te scoren zit in het DNA

  • Kenmerken: teamwork en een hoog scoorvermogen

  • Je vertegenwoordigt een A-merk in de transportwereld

  • We leggen graag contacten, in Nederland én daarbuiten

  • E-commerce? Kom maar op!

  • We vieren je eerste verkoop met een Brabants worstenbroodje

Enkele van jouw toekomstige collega's