Waar ben je naar op zoek?


Wij zijn BAS

Een wereldspeler met Brabantse roots.

Onze missie is helder: het letterlijk op weg helpen van onze klanten. Geleid door het Global Truck Concept bieden wij alles op het gebied van het kopen en onderhouden van onder andere vrachtwagens, bedrijfswagens en machines. Daarbij bieden we transportondernemers één aanspreekpunt en zetten we in op langdurige relaties.

Iedere dag gaan we met meer dan 900 collega’s vol gas aan de slag om onze klanten verder te helpen. Zo verdiepen we onszelf niet alleen in hun dagelijkse praktijk, maar denken we ook mee in toekomstbestendige en innovatieve oplossingen.

Wij kenmerken ons in veelzijdigheid en innovatie. Daarbij zorgen korte lijnen, onderlinge betrokkenheid en informele werksfeer voor een unieke combinatie. Een Brabants familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een begrip binnen de nationale én internationale vrachtwagenindustrie en ver daarbuiten.

Zo is het allemaal begonnen.

De overname van verschillende bedrijven in het Brabantse Son leidde tot de oprichting van de Brabantse Automobiel Service. Weet je ook gelijk dat de naam BAS eigenlijk een afkorting is.

Door de overname van Martin van Heertum in 1986 schakelen we door naar de volgende versnelling. Martin heeft namelijk één droom. Een totaalconcept voor de klant op het gebied van het kopen en onderhouden van vrachtwagens.

Na het plotselinge overlijden van Martin in 2001 nemen zijn zoons Bas & Caspar het bedrijf over en dopen het totaalconcept om tot het Global Truck Concept. Onder hun leiding groeit BAS gestaag verder en volgen de hoogtepunten elkaar in raptempo op:

Samen zijn we BAS.

Ons bedrijf bestaat uit verschillende entiteiten die continu samenwerken om het beste voor onze klanten te bereiken.

Of het nu gaat om het kopen van een nieuwe truck via BAS Truck Center, het huren of leasen van een voertuig via BAS Rent en BAS Lease, banden of onderdelen via BAS Parts & Tyres of het laten beheren van een wagenpark door FleetcareXL. Bij ons familiebedrijf ben je altijd aan het juiste adres.

Maar dat is niet alles. Met de verkoop van gebruikte Trucks, Vans en Machinery schakelde we door tot Europa’s grootste gebruikte truck- en trailerdealer. De vooruitstrevende techniek en de wil om te blijven innoveren liet ons deze succesformule integreren in een platform: BAS World. Dé plek om veilig, snel en met hoogste vertrouwensniveau nieuwe en tweedehands voertuigen te kopen en te verkopen.

Ondanks de verschillende entiteiten streven we allemaal dezelfde missie na: met meer dan 900 collega's vol gas gaan om onze klanten in binnen- en buitenland letterlijk op weg helpen. Alleen samen zijn we BAS. 

Dit is typisch BAS...

Gedreven, nieuwsgierig, innovatief en altijd een stap extra voor de klant

Gedreven, nieuwsgierig, innovatief en altijd een stap extra voor de klant

Talent, ambitie, werkplezier en verantwoordelijkheid als succesfactoren

Talent, ambitie, werkplezier en verantwoordelijkheid als succesfactoren

Ondernemerschap, snelle besluitvorming, leren van fouten en willen groeien

Ondernemerschap, snelle besluitvorming, leren van fouten en willen groeien

Familiesfeer, geen drempels, korte lijnen en transparant

Familiesfeer, geen drempels, korte lijnen en transparant

Samen doelen stellen en halen, samen successen vieren

Samen doelen stellen en halen, samen successen vieren

...maar dit ook.

Daarnaast zijn we niet alleen een ambitieuze en innovatieve wereldspeler, maar houden altijd vast aan waar we vandaan komen. Een nuchter en Brabants familiebedrijf met onze wortels in Veghel.

Bas en Cas, onze directeuren, worden dan ook graag met ‘je’ aangesproken en de deuren van hun opvallend bescheiden kantoren staan altijd voor je open.

Kortom, bij BAS komt alles samen, in een familiebedrijf van wereldklasse.

Wij zetten vol gas in op de toekomst. En jij?

De wereld van het wegtransport verandert continu en innovaties volgen elkaar snel op. Soms geleidelijk, soms schoksgewijs. Wij spelen niet alleen in verandering, maar proberen ook altijd een stap vooruit te lopen.

Dat doen we niet alleen door samen met onze klanten te kijken naar toekomstbestendige oplossingen, maar bijvoorbeeld ook door de release van ons nieuwe e-commerce platform BAS World. 

Intussen warmgelopen voor een carrière bij BAS?

Check onze vacatures en groei met ons mee!

BAS in beeld, op Instagram

Wat gebeurt er dagelijks bij BAS? Hoe zien je toekomstige collega’s eruit? Wat valt er nu alvast te ontdekken over een carrière zonder grenzen? 

Voor de schermen, achter de schermen, we brengen het allemaal in beeld op Instagram. Volg ons